Ηuawei Nova Smart: Η προσιτή πλευρά των υψηλών επιδόσεων

Κάποια εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως ο αισθητήρας σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βελτιώνει τα επίπεδα ασφαλούς πρόσβασης και μαζί τη συνολική εμπειρία χρήσης, δεν είναι πια προνόμιο μόνο των ακριβών smartphones. Και το Ηuawei Nova Smart είναι η επιβεβαίωση.

Ο εξελιγμένος (τρίτης γενιάς) αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος της συσκευής και λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμα με βρεγμένα δάκτυλα, ξεκλειδώνοντας την αρχική οθόνη σε μόλις 0,3 του δευτερολέπτου.

Το Ηuawei Nova Smart ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών HD και βασική κάμερα με φωτογραφικό αισθητήρα 13 MP, εξαιρετικά γρήγορης αυτόματης εστίασης. Ο οκταπύρηνος 64-bit Snapdragon 435 της Qualcomm με 2 Gb RAM - και 16 Gb για την αποθήκευση δεδομένων – εγγυάται έως και 22% ταχύτερες επιδόσεις συγκριτικά με αντίστοιχους επεξεργαστές προηγούμενης γενιάς. Επιπλέον, η μπαταρία των 3.020 mAh εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αυτονομίας.

Τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα γρήγορης πρόσβασης ανεβάζουν τον βαθμό εργονομίας, καθώς το καμπυλωτό 2.5D γυαλί της οθόνης προσφέρει πιο άνετο κράτημα της συσκευής.

Loading