Αξεσουάρ ποδηλάτου της Τhule

Αποκτήστε τα καλύτερα και ποιοτικότερα αξεσουάρ της Thule για το ποδήλατό σας. Στην TRIM θα βρείτε ό,τι καινούργιο, εξελιγμένο και καινοτόμο υπάρχει στα προϊόντα ποδηλάτου, και μόνο στην καλύτερη τιμή!

Thule Pack ‘n Pedal Commuter Pannier

thule_pack_n_pedal_commuter_pannier_sale

Ξεχάστε τα αντιαισθητικά καλάθια του παρελθόντος που έπιαναν και πολύ χώρο στο ποδήλατο. Με το συγκεκριμένο αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και στις δύο πλευρές του ποδηλάτου, έχετε έναν πολύ άνετο χώρο αποθήκευσης όσων απαραίτητων αντικειμένων θα χρειαστείτε, είτε αν πάτε στο γραφείο σας είτε αν ξανοιχτείτε στη φύση. Εκτός από τον πολύ όμορφο και στιλάτο σχεδιασμό, είναι έτσι κατασκευασμένο που να ταιριάζει ουσιαστικά σε κάθε τύπο σχάρας, αλλά και να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τιμή: από 79€

 Thule Pack ‘n Pedal Handlebar Bag

Thule Pack ‘n Pedal Handlebar Bag
Γιατί να σταματάτε τη βόλτα σας όταν θέλετε να βγάλετε μια φωτογραφία ή να αγχώνεστε πού έχετε την μπάρα δημητριακών στο σακίδιό σας και πρέπει να σταματήσετε για να τη βρείτε; Το Handlebar Bag «κουμπώνει» στη βάση Handlebar Mount και προσφέρει πανεύκολη πρόσβαση στα εσωτερικό του ακόμη και όταν εσείς οδηγείτε! Μπορεί να χωρέσει μια ολόκληρη φωτογραφική μηχανή μαζί με το σνακ, ενώ η αδιάβροχη επένδυσή του κρατά στεγανοποιημένο το εσωτερικό.

Τιμή: 78€

Thule Pack ‘n Pedal Handlebar Mount

Thule Pack ‘n Pedal Handlebar Mount

Το αξεσουάρ που θα σας λύσει τα χέρια! Πρόκειται για τη βάση στήριξης έως και δύο διαφορετικών αξεσουάρ, όπως το iPadSleeve ή το BikeWallet. Συναρμολογείται χωρίς δυσκολία, μπαίνει ακριβώς στη μέση του τιμονιού και δέχεται τα επιπλέον αξεσουάρ χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός φόβος ότι θα αποκολληθούν. Έχει όμορφη και διακριτική κατασκευή και… ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Δοκιμάστε το!

Τιμή: 39€

Thule Racks

Thule Racks

Η σχάρα είναι «must» σε ένα ποδήλατο, και αυτό γιατί θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να κουβαλήσετε μαζί σας κάποια πράγματα ή να τοποθετήσετε ένα καλάθι, όπως και το Commuter Pannier. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι υπάρχουν δύο είδη σχάρας: για σπορ και ταξίδι. Και τα δύο είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικά υλικά, «κουμπώνουν» πολύ εύκολα είτε στον πίσω ή στον μπροστινό άξονα, ενώ έχουν πατέντες που επιτρέπουν το ασφαλές και γρήγορο δέσιμο άλλων επιπρόσθετων αξεσουάρ.

Τιμή: 79€

Thule Seat Bag

Thule Seat Bag

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το κλασικό και μη εξαιρετέο τσαντάκι σέλας. Αφού δεθεί με τρία εύκολα κουμπώματα, κλείνει με μια κεφαλή χωρίς φερμουάρ, μα με ελαστικές ζώνες για ευκολότερη πρόσβαση. Στο εσωτερικό φέρει μια θήκη στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν τα απαραίτητα εργαλεία και φυσικά σαμπρέλα και κάνιστρο CO2.

Τιμή: 16€

Όλα τα αξεσουάρ είναι αυθεντικά προϊόντα της Thule και μπορείτε να τα βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές στην Ελλάδα στην εξής διεύθυνση:

TRIM ΑΕ, Λ. Αθηνών 286, Χαϊδάρι Τηλ. 210-5810581
email: info@trim.gr , website: www.trimhellas.gr
Facebook: Thule - TRIM Hellas

Loading