BlackBerry PlayBook 2 με οθόνη 10'' πριν το τέλος του 2011!

Δε πέρασε ούτε μήνας από την επίσημη κυκλοφορία του BlackBerry PlayBook και η RIM σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει έτοιμο το PlayBook 2 πριν το τέλος του 2011.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BGR, κατά τη διάρκεια της BlackBerry World 2011 υπήρξαν διάφορες πηγές που ανέφεραν ότι ήδη κατασκευάζεται ο διάδοχος του PlayBook και μάλιστα θα έχει μέγεθος 10''!

Βέβαια, ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει η έκδοση 4G του original PlayBook και πρέπει να γίνουν αρκετές επιδιορθώσεις στο λογισμικό του tablet. Παρόλα αυτά, εάν ξεπεράστουν τα προβλήματα, το PlayBook 2 θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή, κυρίως για επαγγελματίες (παραδοσιακά).

Συν τοις άλλοις, εάν επιβεβαιωθεί η φημολογία, τότε μάλλον καθιερώνεται και το μέγεθος ενός tablet στις 10'', αφού και η Samsung αποφάσισε να ανέβει με το Samsung Galaxy Tab 10.1.

Εξάλλου, η ιστοσελίδα BGR αναφέρει ότι μάλλον θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των BlackBerry Bold 9900/9930, τα οποία αρχικά αναμενόταν τον Ιούλιο και τελικά θα κυκλοφορήσουν στα τέλη Αυγούστου.

[πηγή BGR]
Loading