3 Body Problem: Δείτε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς

Εκτός από πληθώρα ανακοινώσεων και παρουσιάσεων προϊόντων τεχνολογίας, το CES 2024 που διεξάγεται στο Las Vegas αυτές τις ημέρες αποτέλεσε και την αφορμή για να δημοσιευθεί το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς 3 Body Problem της Netflix.

Επενδυμένο με μια ιδιαίτερη χορωδιακή έκδοση του Everything in its Right Place των Radiohead, το trailer μας δίνει μια καλύτερη εικόνα του τι να περιμένουμε από τη sci-fi σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Cixin Liu και θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία όλων των εποχών για το συγκεκριμένο είδος.

Όταν οι νόμοι της Φύσης αποκαλύπτονται ανεξήγητα, μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων καλείται να ενώσει τις δυνάμεις της με έναν αμείλικτο ντετέκτιβ για να σταματήσει τη μεγαλύτερη απειλή κατά της ανθρωπότητας. Το 3 Body Problem είναι μια επική ιστορία που επαναπροσδιορίζει το δράμα επιστημονικής φαντασίας με τα πολυεπίπεδα μυστήρια και την ιστορία της ανθρώπινης σύνδεσης. Η ιστορία ξεκινά όταν στην Κίνα της δεκαετίας του 1960 μια νεαρή γυναίκα παίρνει μια μοιραία απόφαση που αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι σήμερα.

Στο cast συμμετέχουν πολλά σπουδαία ονόματα, όπως οι John Bradley και Liam Cunningham από το Game of Thrones, καθώς και οι Eiza Gonzalez, Benedict Wong και Jonathan Pryce. Η παραγωγή ανατέθηκε στους D.B. Weiss και Daniel Benioff, οι οποίοι εξακολουθούν να δέχονται τρομερή κριτική από τους fans του Game of Thrones για τις τελευταίες δύο σεζόν, καθώς και στον Alexander Woo (True Blood, The Terror).

Το 3 Body Problem έρχεται στις 21 Μαρτίου 2024 στο Netflix με 8 επεισόδια.

Loading