3LiveShop: Νέο multitouch σύστημα για τις online αγορές σε στυλ Minority Report! [video]

Οι online αγορές έχουν αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, αλλά μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που παρουσιάζονται στον πελάτη είναι η δυνατότητα ερώτησης σχετικά με λεπτομέρειες κάποιου προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται η άμεση συνομιλία με τον πωλητή, η οποία, ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει κατανοητή μέσω chat ή μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Η λύση έρχεται από τις εταιρίες Hi3G Access και B-Reel, οι οποίες δημιούργησαν έναν νέο τρόπο πώλησης των προϊόντων τους σε στυλ Minority Report, με το σύστημα 3LiveShop. Πρόκειται για μια οθόνη multitouch χάρι στην οποία ο πελάτης μπορεί να βλέπει τον πωλητή και ταυτόχρονα να παίρνει τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας τα χέρια του (video παρακάτω)!

Ο πωλητής παρουσιάζει στον πελάτη τηλέφωνα που πιστεύει ότι θα του αρέσουν, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου. Εάν ο πελάτης είναι ικανοποιημένος με κάποιο και θέλει να προβεί στην αγορά του, τότε τοποθετεί το τηλέφωνο στο καλάθι του και μεταφέρεται στο πεδίο συναλλαγών.

Το 3LiveShop είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο με Adobe Flash, και περιλαμβάνει καθρέπτες, κάμερες υψηλής ανάλυσης και στρώμα multitouch, επάνω στο οποίο ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί και τα 5 δάκτυλα.

Μέχρι στιγμής έχουν κατασκευαστεί μόλις τρία συστήματα, αλλά η B-Reel πιστεύει ότι θα καταφέρει να πείσει και άλλες εταιρίες να το στηρίξουν.

[πηγή Engadget]
Loading