40χρονη κωφή ακούει για πρώτη φορά! [Video]

joanne

Η 40χρονη Joanne Milne γεννήθηκε με ολική κώφωση, καθώς πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο του Usher.Στα 20 της χρόνια η ασθένεια της επηρέασε και την όραση.Η Milne υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στη Μεγάλη Βρετανία, όπου της τοποθετήθηκαν εμφυτεύματα κοχλία. Με τον τρόπο αυτό, πλέον μπορεί πλέον να ακούει, κάτι που αλλάζει ριζικά τη ζωή της.

Στο βίντεο η γυναίκα κατακλύζεται από δάκρυα χαρά και συγκίνησης, όταν ακούει για πρώτη φορά κάτι τόσο απλό και συνηθισμένο για τον περισσότερο κόσμο, όπως οι 7 ημέρες της εβδομάδας.

Να υπενθυμίσουμε και την περίπτωση της Sloan Churman που άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή της το 2011.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Featured, Science. Bookmark the permalink.
 • megatim

  Συγκινητικό όσο λίγα. Παίρνουμε πολλά πράγματα δεδομένα. Όποιος θέλει να γίνει πιο ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα πρέπει να συναναστρέφεται με ανθρώπους που δεν έχουν αυτά που εμείς ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ. Μόνο έτσι θα εκτιμήσουμε και θα σεβαστούμε τη ζωή.

 • Georgios Pavlides

  Ειλικρινα μου δινει ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρα που ανθρωποι μπορουν πλεον να αποκτουν κατι που εμεις το θεωρουμε δεδομενο. Κι αυτο δεν περιλαμβανει μονο την ακοη αλλα κι αλλα μερη του σωματος. Να που η τεχνολογια εχει και τα καλα της τελικα, και μαλιστα εξελισσεται

 • Kevin peiraiotis

  Συγκλονιστικό.
  Αυτά βλέπεις και σκέφτεσαι πόσο όμορφη είναι η ζωή, πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε όσα έχουμε, τα οποία άλλοι στερούνται.
  Τα θαύματα της ζωής αυτά είναι… Η όραση, η ακοή, η αφή, η γεύση, η όσφρηση, η αγάπη…
  Κάτι τέτοια μας δείχνουν την αξία του σεβασμού στο δώρο της ζωής.
  Υπέροχο βίντεο.