Acer Alive: Το real-time online κατάστημα της Acer

Τελευταία σε σειρά, αλλά όχι σε σημασία, είναι η νέα υπηρεσία-κατάστημα Acer Alive από την οποία ο χρήστης μπορεί να αγοράζει ταινίες, videos, eBooks και παιχνίδια, με ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο! Αυτό σημαίνει ότι κατά την αναζήτηση μιας εφαρμογής θα υπάρχει αυτόματη ανανέωση σε πραγματικό χρόνο των αποτελεσμάτων, αλλά και των προτάσεων από άλλους χρήστες.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο, η Acer έχει κλείσει ήδη μεγάλες συμφωνίες με εταιρίες και συνεργάτες, ενώ υπόσχεται ότι με την έναρξη της υπηρεσίας θα υπάρχουν 15.000 μουσικά video, 8 εκατομμύρια τραγούδια, 2.000 ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφίκα στούντιο του Hollywood, χιλιάδες eBooks και περιοδικά/εφημερίδες, καθώς και χιλιάδες παιχνίδια.

Τα εγκαίνια του καταστήματος Acer Alive θα γίνουν στις 20 Δεκεμβρίου, αρχικά για χρήστες από τη Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ευρώπη. Να σημειωθεί ότι στην αρχή θα υποστηρίζονται μόνο τα Windows 7, αλλά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011 θα υποστηρίζονται και οι υπόλοιπες πλατφόρμες.

[πηγή Engadget]
Loading