Acer Aspire S7 Ultrabook, με Full HD οθόνη αφής και Windows 8 [Computex 2012]

Ακόμα μία καινοτομία από την Acer στην Computex 2012, η οποία επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των Ultrabooks παρουσιάζοντας το νέο Acer Aspire S7 με Full HD οθόνη αφής και λειτουργικό σύστημα Windows 8, διατηρώντας την εξαιρετικά λεπτή, ελαφριά και εκλεπτυσμένη κατασκευή.

Acer Aspire S7 Ultrabook

Οι πληροφορίες που έχουμε για τα χαρακτηριστικά του Acer Aspire S7 δεν είναι πλήρεις μέχρι στιγμής, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις (13.3'' και 11.6''), με επιλογή για επεξεργαστή Intel Ivy Bridge (i5 και i7), μνήμη RAM 8GB DDR3, αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB SSD και αυτονομία 12 ωρών για την έκδοση 13.3'' και 9 ωρών για την έκδοση 11.6''.

Η εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιηθεί ένα νέο σύστημα ψύξης, το Acer Twin Air, έτσι ώστε να διασφαλίσει υψηλή απόδοση χωρίς να παίρνει φωτιά ο υπολογιστής, ενώ η κατασκευή του είναι unibody από αλουμίνιο με γυάλινη επικάλυψη στην οθόνη και οπισθοφωτισμό για το πληκτρολόγιο.

Θα κουραστείτε να το διαβάζετε (και εμείς να το γράφουμε), αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Για οτιδήποτε νεώτερο θα ενημερώσουμε το post με update.

[via Techpowerup]

Loading