Άρθρα της κατηγορίας: Acer

Η Acer παρουσιάζει νέα Chromebooks και ισχυρό Chromebox

Η Acer παρουσίασε τρεις νέες συσκευές με Chrome OS για το 2018 στο συνέδριο BETT 2018 Education, μένοντας για άλλη μια χρονιά πιστή στο λειτουργικό σύστημα της Google που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους.

Αυτό είναι το πρώτο tablet με Chrome OS από την Acer (;)

Η Acer ήταν από τις πρώτες κατασκευάστριες που αγκάλιασαν το Chrome OS και βοήθησαν σημαντικά στην καθιέρωση των Chromebooks στην αγορά, και απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι και η πρώτη που θα παρουσιάσει tablet με το λειτουργικό σύστημα της Google.

Η Acer φέρνει την ψηφιακή βοηθό Amazon Alexa στα notebooks και PCs μέσα στο 2018

[Δ.Τ.] Η Acer ανακοίνωσε ότι από το πρώτο τρίμηνο του 2018 θα υποστηρίζεται η Amazon Alexa από τα notebooks Aspire, Spin, Switch και Swift, καθώς επίσης και τα Aspire all-in-one PCs. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ μέσω update του … Continue reading

Acer Swift 7: Αυτό είναι το λεπτότερο laptop στον κόσμο [CES 2018]

Εκτός από το ανανεωμένο Chromebook 11, η Acer παρουσίασε στο CES 2018 ακόμα τρία  laptops, με το ένα εξ αυτών να κερδίζει και πάλι τον τίτλο του λεπτότερου στον κόσμο με πάχος μόλις 8.98mm.

Acer Chromebook 11 (2018): Επίσημα με υποστήριξη εφαρμογών Android και υποδοχές USB Type-C στα €249

Από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες που αγκάλιασαν το Chrome OS, η Acer δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει το 2018 χωρίς να παρουσιάσει τη νέα έκδοση του κλασικού, πλέον, Chromebook 11. Η εταιρεία προσφέρει ορισμένες μικρές αναβαθμίσεις διατηρώντας την τιμή … Continue reading