Adobe Lightroom διαθέσιμο πλέον δωρεάν για συσκευές Android

Adobe-Lightroom-Android-App

Δύο μήνες μετά το δωρεάν λανσάρισμα της εφαρμογής Lightroom 2.0 για συσκευές iOS, η Adobe ανακοίνωσε ότι πλέον θα ισχύει η ίδια πολιτική και για τις συσκευές Android, αν και ακόμη βρισκόμαστε στην έκδοση Lightroom 1.4. Για όσους δεν γνωρίζουν, η εφαρμογή προσφέρει πληθώρα λειτουργιών και εργαλειών για την επεξεργασία, την οργάνωση και τον διαμοιρασμό των φωτογραφιών σας απευθείας από το smartphone ή το tablet:

"Η μαγεία του Adobe Photoshop έρχεται στις φορητές συσκευές με την εφαρμογή Lightroom και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες από το smartphone ή το tablet σας. Απελευθερώστε την δημιουργικότητα σας με δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής για πάντα.

Επιπλέοn, με τη δημιουργία λογαριασμού Adobe ID αποκτάτε το δικαίωμα για δοκιμή των λειτουργιών συγχρονισμού και επεξεργασίας μεταξύ πολλών συσκευών, πρόσβαση στην έκδοση του Lightroom για desktops και web, πρόσβαση στο Adobe Photoshop CC κ.ά. για ένα χρονικό διάστημα. Όταν ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος, τότε θα συνεχίσετε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες επεξεργασίας δωρεάν στο smartphone και το tablet.

Adobe Lightroom - [Google Play Link]

Loading