MEGA-λη Αγανάκτηση! [Update]

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αναφορά του δελτίου ειδήσεων του Mega TV στον αριθμό των «αγανακτισμένων» που παρευρέθηκαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν την Κυριακή.

Aganaktismenoi Mega TV

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για 30.000 διαμαρτυρόμενους, γεγονός που εξόργισε χιλιάδες πολίτες, που προχώρησαν σε υβριστικά σχόλια στην fan page του πασίγνωστου τηλεοπτικού καναλιού στο Facebook!


Αυτό που εξόργισε περισσότερο τους χρήστες ήταν το γεγονός ότι το Mega διέγραφε τα απαξιωτικά μηνύματα που δημοσιεύονταν στον τοίχο της fan page του, την οποία, μάλιστα, απενεργοποίησε προσωρινά λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι.

MEGA TV - Facebook Page

Λίγες ώρες αργότερα η σελίδα επανήλθε με την εξής ανακοίνωση από το Mega:

«Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του facebook για οριστική διαγραφή επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το Mega φιλοξενεί όλες τις απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς»

Η ανακοίνωση αυτή έχει λάβει μέχρι στιγμής περισσότερα από 2000 σχόλια, αλλά και 100 περίπου likes.

Αυτή τη στιγμή το Mega προσπαθεί να αποδείξει ότι τα δελτία ειδήσεων από την πρώτη μέρα κάλυψαν το θέμα των συγκεντρώσεων των «αγανακτισμένων» πολιτών, δημοσιεύοντας ένα προς ένα όλα τα βίντεο που μεταδόθηκαν. Φυσικά, τα αρνητικά σχόλια δεν έλειψαν ούτε κι αυτή τη φορά.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η σελίδα του Mega με όλες αυτές τις εξελίξεις έχει χάσει περισσότερους από 15.000 fans του καναλιού, αριθμός που αυξάνεται συνεχώς όσο περνάει η ώρα.

Update: Η σελίδα του Mega TV στο Facebook έχει "πέσει" λόγω των χιλιάδων αρνητικών report!

[πηγή News247]
Loading