Ακόμη ένα trailer για Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2!

Η Pixar δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Inside Out 2, το οποίο είναι ένα χαοτικό ταξίδι μέσα στο κεφάλι της Riley, αλλά αυτή τη φορά έχουμε περάσει στην εφηβεία. Η ταινία ανακοινώθηκε στην εκδήλωση D23 2022 από την Amy Poehler που χαρίζει τη φωνή της στην πρωταγωνίστρια Joy (Χαρά), και το πρώτο trailer για το sequel είχε δημοσιευθεί πέρυσι για να μας παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο συναίσθημα, το Άγχος. Στο νέο trailer βλέπουμε την άφιξη του Άγχους, καθώς και του Φθόνου, της Ανησυχίας και της Αμηχανίας. Βλέπουμε επίσης τη Riley να προσπαθεί να ξεπεράσει τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες του γυμνασίου.

Η Kelsey Mann αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία από τον Pete Docter για το Inside Out 2, ενώ στο καστ επιστρέφουν οι Poehler (Joy), Kaitlyn Dias (Riley), Phyllis Smith (Sadness) και Lewis Black (Anger). Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Maya Hawke, προστίθεται στην ομάδα ως Άγχος. Ο Bill Hader είχε δώσει προηγουμένως τη φωνή του στον Φόβο, και η Mindy Kaling στην Αηδία, αλλά κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν επιστρέφει για το sequel, με τον Tony Hale και τη Liza Lapira να αναλαμβάνουν τους ρόλους, αντίστοιχα. Η June Squibb έχει επίσης επιλεγεί σε έναν άγνωστο ρόλο.

Το Inside Out κυκλοφόρησε το 2015, γεγονός που σημαίνει ότι το sequel έρχεται σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, καθώς το Inside Out 2 έχει προγραμματιστεί για να κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου 2024.

Loading