Amazon: H υπηρεσία Instant Video εκτός του Amazon Prime(;)

Πρόσφατες φήμες θέλουν την Amazon να εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει την υπηρεσία διαδικτυακής ζωντανής προβολής τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, Instant Video, εκτός του συνδρομητικού πακέτου της Amazon Prime.

Αυτή τη στιγμή, η υπηρεσία Amazon Prime κοστίζει $79 δολάρια το χρόνο και αφορά στην γρήγορη (συνήθως σε 2 ημέρες) και δωρεάν παράδοση όλων των προϊόντων σε Αμερική αλλά και στην απεριόριστη πρόσβαση στην υπηρεσία Instant Video.

Αν ισχύουν οι φήμες, πιθανότατα η ενέργεια αυτή σκοπό έχει να χτυπήσει τη Netflix και να εξασφαλίσει στην Amazon αξιόλογο περιέχομενο, όπως αυτό που πέτυχε με τη συνεργασία της με τη Fox. Επιπλέον, θα τη βοηθήσει να ανταγωνιστεί και την υπηρεσία iTunes που ενώ δεν παρέχεται συνδρομητικά υπερτερεί του Amazon Prime σε περιεχόμενο.

Από την άλλη πλευρά, κάτι τέτοιο είναι λογικό να βλάψει το Kindle Fire με τους χρήστες να χάνουν τα μέχρι τώρα προνόμια τους, αφού στο εξής δε θα μπορούν να προμηθεύονται οικονομικά τα video της επιλογής τους και να απολαμβάνουν δωρεάν και άμεση παράδοση των προϊόντων τους.

[πηγή electronista]
Loading