Android Ice Cream Sandwich: έρχεται Οκτώβριο-Νοέμβριο σύμφωνα με τον Eric Schmidt!

Android Ice Cream Sandwich

Στο πλαίσιο της έκθεσης Dreamforce στο San Francisco, ο Πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, βρήκε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει ότι το λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich θα κυκλοφορήσει μεταξύ Οκτωβρίου-Νοεμβρίου!

"We have a new operating system, internally known as Ice Cream Sandwich for some reason, which is being released in October/November, which everyone’s really excited about"

Το μεγάλο αυτό update αναμένεται ότι θα ενώσει τις διάφορες εκδόσεις του Android OS για smartphones και tablets, έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η ανάπτυξη εφαρμογών και η διάδοση της πλατφόρμας. Ουσιαστικά, το Ice Cream Sandwich αποτελεί ένα συνδυασμό του Gingerbread (smartphones) με το Honeycomb (tablets).

Εξάλλου, η πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιεί το νέο λειτουργικό σύστημα θα είναι το Google Nexus Prime, η κατασκευή του οποίου επιβεβαιώθηκε από τη Samsung, και θα αποτελέσει παράλληλα το σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους κατασκευαστές συσκευών με Android Ice Cream Sandwich. Επομένως, είναι πολύ πιθανό ότι θα το δούμε κατά το Νοέμβριο.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε όλη τη συζήτηση από την Dreamforce, αλλά όσοι βαριούνται μπορούν να μεταπηδήσουν στο 30:25 για τη δήλωση του Eric Schmidt.

[πηγή AndroidandMe]

 

Loading