Android tablets με γραφίδα, το επόμενο στάδιο δημιουργίας για την N-trig!

Όσοι νομίζαμε ότι ο ερχομός των capacitive touchscreens θα σήμαινε ταυτόχρονα και το τέλος των γραφίδων, μάλλον υπολογίζαμε χωρίς την N-Trig, εταιρία που έχει δώσει την τεχνολογία της σε αρκετά προϊόντα των Windows, η οποία κοιτάζει προς την πλευρά του Android OS για την εφαρμογή της γραφίδας, για ζωγραφική, ψηφιακές σημειώσεις και άλλου τέτοιου είδους λειτουργίες.

Η N-trig πιστεύει ότι οι εταιρίες μπορούν να διαφοροποιηθούν η μία από την άλλη προσφέροντας την επιλογή της γραφίδας (με κόστος μόλις $50 στην κατασκευή), επεκτείνοντας τη χρήση των tablets πέρα από την απλή προβολή ιστοσελίδων ή αρχείων media. Κάτι τέτοιο έχει κάνει η HP με το HP Slate 500 Windows tablet, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με ψηφιακή γραφίδα και προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στον χρήστη.

Μία από τις εταιρίες που προσμένουν στην υιοθέτηση των γραφίδων από τις κατασκευάστριες των Android tablets είναι η Adobe. Ο λόγος φυσικά είναι η δημιουργία λογισμικού που θα είναι συμβατό με τη γραφίδα, όπως για παράδειγμα μία έκδοση του Photoshop για ακριβή διαχείριση και επεξεργασία των φωτογραφιών απευθείας στο tablet.

[πηγή AllThingsD]
Loading