Επίθεση από hackers στο κοινωνικό δίκτυο των Anonymous

Όπως είδαμε, μετά τον αποκλεισμό τους από το Google+, οι Anonymous δημιούργησαν το δικό τους κοινωνικό δίκτυο με την ονομασία AnonPlus.

Επειδή, όμως, κανείς δε βρίσκεται στο απυρόβλητο, το AnonPlus δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα hackers που αυτοαποκαλείται "Turkiye".

Λίγο πριν εμφανιζόταν στην ιστοσελίδα του AnonPlus το εξής μήνυμα:

"Είμαστε οι TURKIYE. Είμαστε οι AKINCILAR.

Αυτό το logo σας ταιριάζει περισσότερο... Πως τολμμάτε να στρέφεστε εναντίον του Κόσμου; Νομίζετε στ' αλήθεια ότι είστε η Οθωμανική Αυτοκρατορία; Στο παρελθόν σας διδάξαμε ότι δεν μπορείτε να παίζετε με τον κόσμο και τώρα ήρθε η ώρα να σας διδάξουμε ότι δεν μπορείτε να είστε κοινωνικοί. Τώρα επιστρέψτε όλοι στα σκυλόσπιτα σας..."

Τα σπαστά αγγλικά καθώς και οι αναφορές σε Turkiye και Akincilar μαρτυρούν πιθανότατα άτομα τουρκικής προέλευσης. Αν, μάλιστα, προέρχονται από την πόλη Akincilar των 4.779 κατοίκων, μάλλον ο εντοπισμός τους δε θα είναι και τόσο δύσκολος.

Αυτή τη στιγμή, το κοινωνικό δίκτυο έχει επιστρέψει στα χέρια των "νόμιμων" ιδιοκτητών του, οι οποίοι κάθε άλλο παρά χαρούμενοι μοιάζουν, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, την ομάδα hackers που βρίσκεται πίσω από την επίθεση ως ό,τι πιο ανίδεο έχουν δει ποτέ...

[πηγή anonplus]
Loading