AOC 75 Series: Νέες επαγγελματικές οθόνες για πολλαπλές χρήσεις

 

aoc_75-series

Με τη νέα 75 Series, η AOC παρουσιάζει μια καινούργια γκάμα ενεργειακά αποδοτικών οθονών 16:9 για τους επαγγελματίες πελάτες της. Οι κομψές, πιστοποιημένες οθόνες θα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, μεταξύ 18.5″ και 27″ (47 εκ. έως 69 εκ.), καθιστώντας τες κατάλληλες για κάθε χώρο εργασίας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων panels υψηλής ποιότητας (IPS, TN) και να επωφεληθούν από την ενσωματωμένη τεχνολογία Flicker-Free, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο άνετη θέαση ακόμα και σε μεγάλες περιόδους εργασίας. Έτσι η 75 Series ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες, καθιστώντας την ιδανική για κάθε χώρο εργασίας.

Λειτουργικό και κομψό design

Όλες οι οθόνες της 75 Series διαθέτουν κομψό, καθαρό σχεδιασμό σε μαύρο ματ χρώμα και δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο, καθώς είναι συμβατές με το σύστημα VESA. Έτσι οι οθόνες είναι ιδανικές για κάθε χώρο εργασίας και για κάθε χρήση, όπως για παράδειγμα για παρουσιάσεις. Επίσης κάθε οθόνη περιλαμβάνει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που σημαίνει ότι οι χρήστες αποφεύγουν την ακαταστασία που δημιουργείται στο χώρο εργασίας από τυχόν επιπλέον καλώδια.

Panels υψηλής ποιότητας και ενισχυμένη συνδεσιμότητα

Όλες οι οθόνες διαθέτουν υψηλής ποιότητας panels (IPS, TN) και, αν εξαιρέσουμε τα μοντέλα E975SWDA και Q2775PQU, βγαίνουν επίσης σε ανάλυση Full HD. Τα μοντέλα της σειράς I και Q εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα με τα IPS panels, προσφέροντας ομοιόμορφο χρώμα εικόνων και πολλές γωνίες θέασης. Μια ξεχωριστή οθόνη της σειράς είναι η Q2775PQU που προσφέρει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels), επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ευκρινείς, λεπτομερείς εικόνες καθώς και μια πιο ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας. Επίσης, επιτρέπει το multitasking, εμφανίζοντας ταυτόχρονα τέσσερα παράθυρα εφαρμογών με ανάλυση 720p το καθένα. Όλα τα μοντέλα της σειράς –με εξαίρεση το μοντέλο E975SWDA 18.5″ που δεν διαθέτει HDMI υποδοχή- περιέχουν VGA, DVI και HDMI υποδοχές για τη σύνδεση διαφόρων πηγών, είτε ψηφιακών είτε αναλογικών. Τα πιο εξελιγμένα μοντέλα, περιλαμβάνουν επιπλέον σύνδεση DisplayPort και USB 3.0, με το τελευταίο να διευκολύνει τους χρήστες να συνδέουν εύκολα τα περιφερειακά USB. Μια γρήγορης φόρτισης θύρα USB δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φορτίσουν πολύ γρήγορα τις μπαταρίες των κινητών τους χρησιμοποιώντας την οθόνη. Τα κύρια ψηφιακά καλώδια σύνδεσης (DVI και DisplayPort) συμπεριλαμβάνονται, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα να δουλεύουν.

Ενεργειακά αποδοτικά και εργονομικά φιλικά

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, η τεχνολογία υψηλής ενεργειακής απόδοσης έχει ιδιαίτερη σημασία για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με γνώμονα την βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση κόστους. Οι νέες οθόνες AOC της 75 Series ξεχωρίζουν για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και είναι πλήρως πιστοποιημένες με μια πληθώρα οικολογικών σημάτων (π.χ. EPA 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold). Ο διακόπτης τροφοδοσίας ρεύματος επιτρέπει να εξοικονομηθεί ακόμα περισσότερη ενέργεια όταν οι οθόνες δεν χρησιμοποιούνται. Παράλληλα με την ενεργειακή απόδοση, ιδιαίτερα σημαντική είναι η υγεία του χρήστη. Ένας εργονομικά φιλικός χώρος εργασίας είναι σημαντικός για να νιώθουν οι εργαζόμενοι άνετα και υγιείς. Όλες οι οθόνες της 75 Series είναι εξοπλισμένες με ένα ευρύ φάσμα εργονομικών επιλογών που επιτρέπει την προσαρμογή των οθονών στις ατομικές ανάγκες του χρήστη. Όλα τα μοντέλα 75P διαθέτουν λειτουργίες όπως ρύθμιση ύψους, pivot και δυνατότητα κλίσης. Η χρηστικότητα της κάθε οθόνης ενισχύεται περαιτέρω με την ενσωματωμένη τεχνολογία Flicker-Free, που μειώνει το τρεμόπαιγμα μετά από μια μεγάλη περίοδο χρήσης, ειδικά κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Τα παρακάτω μοντέλα της νέας AOC 75 Series θα είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο 2016:

Με IPS panel:

  • I2475PXQU
  • I2775PQU
  • Q2775PQU

Με TN panel:

  • E975SWDA
  • E2275SWJ
  • E2275PWJ
  • E2275PWQU
  • E2475SWJ
  • E2475PWJ
  • E2775SJ

Τα τρία παρακάτω μοντέλα IPS θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο 2016:

  • I2275PWQU
  • I2375PQU
  • I2475PQU
Loading