Η ΑOC παρουσιάζει κομψές Full HD και κυρτές QHD οθόνες για τη νέα χρονιά

Το 2017 φτάνει στο τέλος και η εορταστική περίοδος μόλις ξεκινά. Μικροί και μεγάλοι περιμένουν με ανυπομονησία τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για να ξετυλίξουν τα δώρα τους, ενώ πολλοί αναζητούν ακόμα το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όσοι δεν έχετε οργανώσει ακόμα τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας, μην στεναχωριέστε!

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει μερικές προτάσεις για να ξεκινήσετε την εορταστική σεζόν με μεγαλύτερες οθόνες, υψηλότερες αναλύσεις και τα ταχύτερα πάνελ της αγοράς! Καθώς ο χειμώνας ισοδυναμεί με μικρότερες μέρες και πιο κρύες νύχτες, είναι η καλύτερη εποχή για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές σειρές ή βιντεοπαιχνίδια. Από τον πιο σκληροπυρηνικό ανταγωνιστικό gamer στον πιο casual χαλαρό gamer, από designers ή digital artists μέχρι και καθημερινούς επαγγελματίες ή multimedia χρήστες, η AOC διαθέτει μια οθόνη για τον καθένα.

PDS Series με μοναδική εμφάνιση σχεδιασμένη από το Studio F.A. Porsche

Η σειρά οθονών PDS Series, που κυκλοφόρησε την άνοιξη, αποτελεί το αποκορύφωμα στη σχεδίαση οθονών χάρη στην εξαιρετική της εμφάνιση που σχεδιάστηκε από κοινού με το διάσημο σχεδιαστικό οίκο Studio F.A. Porsche. Οι οθόνες 24" PDS241 και 27" PDS271 είναι οι πιο λεπτές στην αγορά (5,2 χιλ.), ακόμα πιο λεπτές και από τα περισσότερα smartphones. Οι συγκεκριμένες οθόνες διαθέτουν πάνελ IPS τελευταίας τεχνολογίας, με ανάλυση Full HD, χρόνο απόκρισης GtG 4 ms, ευρεία γκάμα χρωμάτων 100% sRGB και 90% NTSC υποστήριξη. Η ευρεία αυτή χρωματική κάλυψη επιτρέπει οι συγκεκριμένες οθόνες να μην είναι μόνο ένα αντικείμενο design, αλλά και ένα μέσο με το οποίο μπορεί κανείς να σχεδιάσει!

PDS241 από το πλάι: λεπτότερη και από smartphone

Η σειρά PDS έχει ιδιαίτερα ξεχωριστή εμφάνιση. Η λιτότητα επιτυγχάνεται ενσωματώνοντας τα βασικά καλώδια (ισχύος και σήματος) στο σχεδιασμό της βάσης. Η ασημένια ασύμμετρη βάση είναι εμπνευσμένη από τον τρόπο που μπλέκονται φυσικά τα καλώδια. Τα καλώδια σύνδεσης περνάνε μέσα από τη βάση και καταλήγουν σε ένα κουτί όπου διαχωρίζονται πάλι. Με τρεις πλευρές σχεδόν χωρίς πλαίσιο, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν εκθαμβωτικές εικόνες.

AGON Series για μια εξαιρετική εμπειρία

Προκειμένου να φωτίσει τη χειμερινή περίοδο, η AOC παρουσιάζει ακόμα μια δελεαστική πρόταση για τους gamers. Με τους τελευταίους blockbuster τίτλους παιχνιδιών που κυκλοφορούν την περίοδο των γιορτών, οι gamers μπορούν να επωφεληθούν από τις πολλές εκπτώσεις και τις ειδικές προσφορές των καταστημάτων για να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους με την απόκτηση μιας νέας οθόνης gaming!

Στο πλαίσιο της premium σειράς οθονών gaming AGON, η AOC συνεχίζει ακάθεκτα, από πέρσι, τη παρουσίαση καινοτόμων οθονών gaming.

Η AG322QCX, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, διαθέτει χαρακτηριστικά που οι έμπειροι gamers σίγουρα επιθυμούν. Πρόκειται για ένα “τεράστιο” μοντέλο, εξοπλισμένο με VA panel 31,5” με ανάλυση 2560 x 1440 (QHD) που υποστηρίζει 3000:1 στατική αναλογία αντίθεσης, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και υποστήριξη FreeSync για μια πιο ομαλή gaming εμπειρία. Η 1800R καμπυλότητά της επιτρέπει στους χρήστες να διεισδύσουν σε εικονικά πεδία μάχης.

Για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία, οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν την οθόνη AG352UCG με αναλογία 21:9. Η εξαιρετικά υψηλή της ανάλυση 3440x1440 (UWQHD) προσφέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, σε σχέση με το «αδελφάκι» της, με αναλογία 16:9, καλύπτοντας όλο το οπτικό πεδίο των χρηστών με την καμπυλότητα 2000R. Ο ρυθμός ανανέωσης στα 100 Hz σε συνδυασμό με υποστήριξη G-SYNC, εξασφαλίζουν ομαλότητα στη λειτουργία της οθόνης, χωρίς τρεμόπαιγμα ή σκίσιμο της εικόνας.

Οι πιο ανταγωνιστικοί και σκληροπυρηνικοί gamers που ασχολούνται με FPS παιχνίδια δε δίνουν συνήθως ιδιαίτερη έμφαση στην καμπυλότητα, ή στο μέγεθος μιας οθόνης αλλά στην ταχύτητα. Εστιάζουν περισσότερο στα ταχύτερα πάνελ της αγοράς. Η οθόνη AG251FG, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, διαθέτει εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης στα 240 Hz, μόλις 1 ms χρόνο απόκρισης και G-SYNC υποστήριξη. Εξοπλισμένη με TN πάνελ ανάλυσης Full HD, η AG251FG εγγυάται τα υψηλότερα framerates προκειμένου να ανταποκριθεί στα εξίσου ταχύτατα αντανακλαστικά των gamers. Δοκιμάστε την και δείτε τη διαφορά μεταξύ των 240 Hz και των συμβατικών 60 Hz. Προσέξτε, μπορεί να μη θέλετε μετά να χρησιμοποιήστε ξανά μια πιο αργή οθόνη!

90 Series με σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο για ανανέωση του οικιακού και επαγγελματικού χώρου

Για τους καθημερινούς, multimedia ή επαγγελματίες χρήστες, η AOC έχει εμπλουτίσει την γκάμα B2B με τη νέα σειρά οθονών 90 Series. Οι οθόνες μεγέθους μεταξύ 23,8” και 27” διαθέτουν είτε απλές, είτε πλήρως εργονομικές βάσεις. Όλα τα μοντέλα οθονών διαθέτουν τα τελευταία IPS πάνελ με εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης και μεγάλη χρωματική κάλυψη (100% sRGB και 90% NTSC). Με τρεις πλευρές χωρίς πλαίσιο, οι συγκεκριμένες οθόνες φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης και λιτότητας τόσο στον οικιακό, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Επιπλέον, οι οθόνες συνδέονται αδιάλειπτα μεταξύ τους χωρίς τα ενοχλητικά κενά ανάμεσα τους. Το κορυφαίο μοντέλο Q2790PQU διαθέτει ανάλυση QHD (1440p), ενώ όλα τα υπόλοιπα μοντέλα διαθέτουν Full HD (1080p). Επιπλέον, επιλεγμένα μοντέλα προσφέρουν σύνδεση USB 3.0 hub, για εύκολη πρόσβαση σε εξωτερικές περιφερειακές συσκευές όπως USB sticks ή ακόμα και γρήγορη φορτιζόμενη σύνδεση USB για κινητές συσκευές.

Η AOC σας εύχεται χαρούμενες και ξεκούραστες γιορτές. Απολαύστε την εορταστική περίοδο με τις πιο λιτές και ανανεωμένες οθόνες της AOC!

 

Loading