Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα νέο retro RPG από τον συνδημιουργό του Fable

Αν είστε λάτρεις των turn-base RPGs και μιας κάποιας ηλικίας για να αντέχετε την αισθητική των ‘80s (άντε ‘90s), τότε δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα από την πλατφόρμα Steam για να προσθέσετε εντελώς δωρεάν το Moonring στον λογαριασμό σας.

Πρόκειται για μια δουλειά του Dene Carter, βετεράνο της βιομηχανίας του gaming με σημαντική προϋπηρεσία στη γνωστή σειρά Fable, ο οποίος δημιούργησε το Moonring για να αποτίσει φόρο τιμής στα κλασικά retro games αυτού του είδους που χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, η αγάπη του για τα RPGs ξεκίνησε στις αρχές των ‘80s και μεγάλωσε παίζοντας διάφορα roguelikes και την σειρά Ultima. Χαρακτηρίζει το Moonring ως έναν πνευματικό διάδοχο αυτών των παιχνιδιών, με ζωντανά sprites επάνω σε ένα μαύρο φόντο και πραγματικό open-world gameplay που σε προκαλεί να εξερευνήσεις τα πάντα σε έναν σκοτεινό και άγνωστο κόσμο.

Στο Moonring μεταφερόμαστε στον κόσμο της Caldera όπου τα 5 φεγγάρια του αντιπροσωπεύουν 5 θεούς, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες που καθοδηγούν τους ανθρώπους. Εξαίρεση αποτελούν οι Dreamless που επιθυμούν να γράψουν την δική τους μοίρα και προφανώς ο πρωταγωνιστής επιλέγει αυτό το μονοπάτι.

Moonring - [Steam Link]

Loading