Πως το iPhone άλλαξε την Apple μέσα σε 8 χρόνια: Μία εικόνα, μία ολόκληρη ιστορία.

How-the-iPhone-changed-Apple-in-8-years

Το 1ο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2007, πριν ακόμη ανακοινωθεί το 1ο μοντέλο iPhone, τα έσοδα της Apple υπολογιζόταν στα $7.1 δισεκατομμύρια. Τότε, οι πωλήσεις των iPod έφεραν στα ταμεία της εταιρείας $3.4 δισεκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας το 48% των συνολικών εσόδων της Apple για το συγκεκριμένο τρίμηνο.

Σήμερα, 8 χρόνια μετά, το iPhone αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Apple με πωλήσεις στα $51.2 δισεκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας το 69% των συνολικών εσόδων της Apple για το 1ο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015!

Πόσοι από εσάς πίστεψαν, όταν πρωτο-ανακοινώθηκε το iPhone, πως αυτή η συσκευή έμελλε να αλλάξει την ιστορία της Apple μέσα σε λιγότερο από μία δεκαετία;

[via iPhonehellas.gr]

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

This entry was posted in Apple, iPhone. Bookmark the permalink.
 • marduc812

  Νομίζω ότι όταν κάποιος έπιανε στα χέρια του το πρώτο iphone καταλάβαινε αμέσως την διαφορά του από τα άλλα κινητά. Εγώ προσωπικά είχα πάθει πλάκα.

 • Melinik

  Μονο της Apple; Την κινητη τηλεφωνια γενικοτερα αλλαξε..
  Τωρα εχει μεινει πισω, αλλα τοτε εκανε τη διαφορα.

 • Senior

  Δυστυχώς ακριβοπληρώνεις το μήλο

 • Σωτήρης Μπ.

  I PHONE , I POD , I κατι ακριβα για κατι που αλλα προσφερουν με λιγοτερα χρηματα και καλυτερα .

 • φιλε δεν είναι ολα καλύτερα !! Στο λέω από προσωπική εμπειρία που είχα χρονια android (ακριβοπληρωμένα) ή υπολογιστές custom . Τα προιόντα της apple συγκρίνονται μονο με ακριβά προιόντα άλλων εταιριών (πχ iphone με s6 κλπ) ..