Apple Store Down: Έρχονται τα νέα MacBook Air!

MacBook Air

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τους φανατικούς της Apple, αφού η εταιρία θα κυκλοφορήσει το λειτουργικό σύστημα OS X Lion, σε τιμή €23.99 στο Mac App Store και δωρεάν για όσους έχουν αγοράσει Mac από τον Ιούνιο και έπειτα, αλλά και για τα νέα MacBook Air, τα χαρακτηριστικά των οποίων φαίνεται ότι έχουν ήδη διαρρεύσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5mac, θα κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικά μοντέλα, με υποδοχή Thunderbolt και επιλογή για επεξεργαστές Intel Core i5/i7.

11.6'' MacBook Air 2011

Το βασικό μοντέλο θα διαθέτει επεξεργαστή 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο flash 64GB, ενώ το πιο ακριβό προκαθορισμένο μοντέλο θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Βέβαια, θα υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του μοντέλου με επιλογή για επεξεργαστή 1.8GHz (για πρώτη φορά) και αποθηκευτικό χώρο flash έως 256GB!

13.3'' MacBook Air 2011

Το βασικό μοντέλο θα διαθέτει επεξεργαστή 1.7GHz, μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο flash 128GB, ενώ το ακριβότερο προκαθορισμένο μοντέλο θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 256GB. Ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει εάν θέλει επεξεργαστή 1.8GHz.

Αναμένεται ότι θα ανακοινωθούν από στιγμή σε στιγμή, αφού το App Store is Down!

[πηγή 9to5mac]
Loading