Apple Vision Pro: Χωρίς native εφαρμογές YouTube, Spotify και Netflix

Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα του Apple Vision Pro, το οποίο φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση στην κατηγορία των Mixed Reality headsets με μια πολύ τσουχτερή τιμή ($3499). Οι δυνατότητες του Apple Vision Pro έχουν αναλυθεί αρκετά τους προηγούμενους μήνες, αλλά τα μηνύματα από τους μεγάλους παίκτες στον χώρο του entertainment δεν είναι και πολύ ευχάριστα για την εταιρεία.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι τα Netflix, YouTube και Spotify δεν θα λειτουργούν ως native εφαρμογές για το Apple Vision Pro και μάλιστα στην παρούσα φάση καμία από τις εταιρείες δεν σκοπεύει να επενδύσει στην ανάπτυξη ξεχωριστών εφαρμογών. Οι υπηρεσίες θα είναι προσβάσιμες μέσα από τον web browser του headset, αλλά προφανώς η εμπειρία για τον χρήστη δεν θα είναι ιδανική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το YouTube είναι διαθέσιμο ως native εφαρμογή για το Meta Quest, ενώ η Meta δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα δημιουργήσει ξεχωριστές εφαρμογές για τις δημοφιλείς υπηρεσίες της (π.χ. Facebook, Instagram και WhatsApp) για το Apple Vision Pro.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπαραγγελίες για το Apple Vision Pro ξεκινούν σήμερα στις ΗΠΑ, ενώ οι παραδόσεις θα αρχίσουν να γίνονται από τις 2 Φεβρουαρίου 2024.

[via]

Loading