Apple Watch: Επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα στις 12 Φεβρουαρίου

Apple-Watch

Το πολυσυζητημένο Apple Watch γίνεται (επιτέλους) διαθέσιμο στην Ελλάδα, στις 12 Φεβρουαρίου! Η σχετική υποσελίδα της ελληνικής έκδοσης του website της Apple έχει ήδη ενημερωθεί με περιγραφές των λειτουργιών του έξυπνου ρολογιού της Apple:

Διαβάστε επίσης: WatchOS 2.1: Το Apple Watch υποστηρίζει πλέον τα Ελληνικά ως γλώσσα συστήματος!

Όσο το φοράς, τόσο το ερωτεύεσαι.

Παρέχει σημαντικές πληροφορίες όποτε και όπου τις χρειάζεσαι. Σε βοηθάει να εκτελείς καθημερινές εργασίες σε δευτερόλεπτα. Σε συνδέει στο λεπτό με τα άτομα και τα πράγματα για τα οποία νοιάζεσαι περισσότερο. Και όλα αυτά, μετρώντας την ώρα με ακρίβεια. Ναι, είναι ένα ρολόι. Αλλά ξεπερνά ό,τι κι αν έχεις φανταστεί μέχρι τώρα.

Λάβε γνωστοποιήσεις και ανταποκρίσου σε αυτές στη στιγμή. Παρακολούθησε την καθημερινή σου δραστηριότητα. Διάλεξε τη μουσική που θέλεις χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σου. Πλήρωσε τα καθημερινά σου ψώνια έτσι απλά. Με το Apple Watch, λαμβάνεις σημαντικές πληροφορίες και εκτελείς απαραίτητες λειτουργίες με ένα απλό γύρισμα του καρπού σου.

Apple_Watch-ellada

Γνωστοποιήσεις. Τηλεφωνικές κλήσεις. Wallet. Όλα στον καρπό σου.

Για να μην αναφέρουμε τη Μουσική, τους Χάρτες και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Με το Apple Watch κάνεις όλα όσα κάνεις κάθε μέρα, πιο εύκολα και απλά. Επιπλέον, κάνεις πολλά που δεν ήταν εφικτά έως τώρα.

Apple_Watch-greece

Ένας σύντροφος που παρακολουθεί από κοντά την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.

Οι τρεις κύκλοι του app Δραστηριότητα παρέχουν μια συνοπτική εικόνα της καθημερινής σου δραστηριότητας και μπορούν να σου δώσουν το κίνητρο να κάθεσαι λιγότερο, να κινείσαι περισσότερο και να αρχίσεις να γυμνάζεσαι. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό app Γυμναστική.

Οι τιμές διάθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

[via iPhonehellas.gr]

Loading