Artists.MTV, η νέα μουσική πλατφόρμα που συγκεντρώνει πληροφορίες για όλους τους καλλιτέχνες

Κάθε φορά που ακούτε ένα νέο καλλιτέχνη ή συγκρότημα και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτούς, το πιθανότερο είναι ότι ανατρέχετε στα Google και YouTube μιας και δεν υπάρχει μια ενιαία μουσική πλατφόρμα που να περιέχει συγκεντρωμένες πληροφορίες, τραγούδια, video clips, σελίδες στα social media ή ό,τι άλλο μπορεί να αναζητάτε.

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η Viacom μέσα από τη νέα υπηρεσία Artists.MTV στην οποία καταξιωμένοι και νέοι καλλιτέχνες θα μπορούν να δημιουργούν τη σελίδα τους, να τη διαμορφώνουν όπως επιθυμούν και φυσικά να προβάλλουν τη δουλειά τους.

Όσοι από αυτούς έχουν ιστορία χρόνων στο MTV, θα μπορούν να συνδέουν το περιεχόμενο στη σελίδα τους, ενώ για πρώτη φορά πρόκειται να διατεθούν σε ψηφιακή μορφή παλιά video clips. Από την άλλη πλευρά, στην περίπτωση νέων καλλιτεχνών, θα μπορούν να εμπλουτίζουν τις σελίδες τους με ο,τιδήποτε -ανεξάρτητο του MTV- υλικό διαθέτουν. Η βάση δεδομένων της υπηρεσίας περιλαμβάνει ήδη περισσότερους από 1 εκατομμύριο καλλιτέχνες και οι αιτήσεις ξεκινούν από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, εξαιρετικά σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η νέα υπηρεσία θα προσφέρει στους καλλιτέχνες ευκαιρίες να προωθήσουν και να βγάλουν χρήματα από τη δουλειά τους μέσω links για αγορά στα iTunes, τις επίσημες ιστοσελίδες τους ή άλλες υπηρεσίες.

Το Artists.MTV θα βρείτε εδώ.

Loading