AspireAssist: Νέα μέθοδος αδυνατίσματος αποβάλει το φαγητό από το στομάχι σου!

Αν έχετε κουραστεί από τις εξαντλητικές δίατες και τη σκληρή γυμναστική, ετοιμαστείτε να δείτε μια λιγότερο επίπονη και πολύ πιο αποτελεσματική μέθοδο για να χάσετε κιλά.

Ομάδα γαστρεντερολόγων ανέπτυξε μια νέα συσκευή αδυνατίσματος με την ονομασία AspireAssist σχεδιασμένη να απομακρύνει το φαγητό από το στομάχι σου αμέσως μετά το γεύμα, επιτρέποντάς σου με αυτόν τον τρόπο να τρως όσο θέλεις χωρίς να ανησυχείς για τις θερμίδες...

Η συσκευή συνδέεται με μια μικρή βαλβίδα και ένα σωληνάκι που εμφυτεύονται χειρουργικά στο στομάχι του χρήστη και είκοσι περίπου λεπτά μετά το γεύμα αποβάλλει το 1/3 του φαγητού που καταναλώθηκε και το αντικαθιστά με νερό.

Το AspireAssist δοκιμάστηκε ήδη σε μεγάλο αριθμό παχύσαρκων ανθρώπων και τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι σχεδόν κατάφεραν να χάσουν περισσότερα από 20 κιλά (περίπου το μισό περιττό τους βάρος), ενώ τα μόνα προβλήματα που αντιμετώπισαν ήταν με συγκεκριμένα φαγητά τα οποία έπρεπε να αποφεύγουν (κινέζικο, μπρόκολο, κουνουπίδι, πατάτες κ.α.).

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, ήδη έχουν προκληθεί αντιδράσεις, με μεγάλη μερίδα ανθρώπων να χαρακτηρίζει τη νέα μέθοδο ως εναλλακτική μορφή βουλιμίας. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν είναι και ό,τι πιο φυσικό για την απώλεια βάρους...

[via Popular Science]

Loading