Assassin's Creed 4: Ανακοινώθηκε επίσημα, με νέο ήρωα σε νέο μέρος! Θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013

Assassin's Creed 4 Announcement

Η χτεσινή ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ubisoft αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για τον CEO της εταιρείας, Yves Guillemot, για να επιβεβαιώσει ότι μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος (1 Απριλίου 2013 - 31 Μαρτίου 2014) θα κυκλοφορήσει το Assassin's Creed 4, το οποίο θα εκτυλίσσεται σε διαφορετική χρονική περίοδο με πρωταγωνιστή έναν ολοκαίνουργιο ήρωα.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα δούμε ακόμη ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, αλλά σίγουρα δε περιμέναμε ότι θα τελείωνε τόσο σύντομα την ιστορία του Connor (ο ήρωας στο Assassin's Creed III), δεδομένου ότι είχε χτίσει σημαντικά τον προηγούμενο ήρωα (Ezio).

Όπως και να 'χει, μέσα στους επόμενους μήνες θα γνωρίζουμε περισσότερα για το παιχνίδι και αν θεωρήσουμε ότι στα τέλη του 2013 / αρχές 2014 θα κυκλοφορήσουν τα PlayStation 4 και Xbox 720, τότε ίσως το Assassin's Creed 4 να αποτελεί το πρώτο μέρος μιας νέας γενιάς παιχνιδιών για την Ubisoft.

Να σημειωθεί ότι και οι φίλοι της σειράς Far Cry δε θα χρειάζεται πλέον να περιμένουν χρόνια για να δουν το επόμενο επεισόδιο (4 χρόνια μεταξύ Far Cry 2 και Far Cry 3), άρα σύντομα θα δούμε και το Far Cry 4!

[via Joystiq]

 

Loading