Διαγωνισμός Assassin's Creed Unity: Κέρδισε την Special D1 Edition και το συλλεκτικό Phantom Blade! [Winner]

assassins_creed_unity_phantom_blade_1a

Το Techgear.gr και το Animehouse.gr σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα αντίτυπο του Assassin's Creed Unity: Special D1 Edition για Windows PC, αλλά και το συλλεκτικό Phantom Blade, το κρυμμένο όπλο που χρησιμοποιούν οι Assassins στο παιχνίδι!

Παρίσι, 1789. Η Γαλλική Επανάσταση μετατρέπει μια μεγαλοπρεπή πόλη σε ένα μέρος γεμάτο τρόμο και χάος. Οι δρόμοι πλημμυρίζουν από το αίμα απλών ανθρώπων που τολμούν να εναντιωθούν στην καταπίεση της αριστοκρατίας. Καθώς το έθνος διχάζεται, ένας νεαρός άντρας θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από την Επανάσταση. Η αναζήτηση του θα τον ρίξει στη μέση μιας ανελέητης διαμάχης για την μοίρα του έθνους και θα τον μετατρέψει σε Master Assassin.

To Assassin's Creed Unity, το νέο κεφάλαιο της σειράς χρησιμοποιεί τη μηχανή Anvil και είναι επανασχεδιασμένο αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς και το PC. Από την κατάληψη της Βαστίλης μέχρι την εκτέλεση του Βασιλιά Λουδοβίκου XVI, ζήστε τη Γαλλική Επανάσταση και βοηθήστε τους πολίτες της Γαλλίας να ορίσουν το πεπρωμένο τους.

Η Special D1 Edition για PC εκτός από το πλήρες παιχνίδι περιλαμβάνει την single player αποστολή "The Chemical Revolution" για επιπλέον 30 λεπτά παιχνιδιού:

Ο Antoine Laurent de Lavoisier θεωρείται ως ο 'πατέρας της μοντέρνας Χημείας'. Μέσα από τις έρευνες του ανακάλυψε μια φόρμουλα για τη δημιουργίας μιας βόμβας δηλητηρίου. Δυστυχώς αιχμαλωτίστηκε πριν σας τη δώσει. Βοηθήστε τον να δραπετεύσει και ανακτήστε τη φόρμουλα της βόμβας.

Στη συσκευασία του Phantom Blade περιλαμβάνεται κωδικός για in-game content (French Cavalry Pistol).

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σας δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής των Assassin's Creed Unity: Special D1 Edition + Phantom Blade!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 23:00. Oι νικητές κληρώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ενημερωθούν την επόμενη ημέρα για την αποστολή του δώρου τους.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Elias Sotiriou. Ο νικητής έχει ενημερωθεί ήδη, αλλά σε περίπτωση που αποποιηθεί του δώρου ή δεν απαντήσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2015, θα επαναληφθεί η κλήρωση.

Loading