Αυτό είναι ένα τηλέφωνο από τη...Heineken!

Η HMD Global ετοιμάζεται να αποτινάξει από πάνω της το brand της Nokia, κάτι που επιβεβαίωσε η κατασκευάστρια εταιρεία στο MWC 2024 τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά η πρώτη συσκευή που βλέπουμε δεν ήταν σίγουρα αυτό που είχαμε στο μυαλό μας.

Σε συνεργασία με τις Bodega και…Heineken (ναι, τη γνωστή), η HMD Global κατασκεύασε το Boring Phone, ένα feature phone παλαιάς κοπής που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 5000 τεμάχια και αυτά με τη σειρά τους θα μοιραστούν σε giveaways.

Το Boring Phone βασίζεται στο Nokia 2660 Flip και διαθέτει διάφανο σασί με ένα custom μονόχρωμο θέμα. Βρίσκουμε οθόνη 2.8’’ QVGA (320 x 240) εσωτερικά και 1.77’’ cover screeν στην εξωτερική πλευρά, με 0.3MP κάμερα και λειτουργικό σύστημα Motor RTOS. Επιπλέον, υπάρχουν κεραίες FM και 4G, υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, υποδοχή dualSIM, υποδοχή microSD και μπαταρία 1450mAh που υπόσχεται μία εβδομάδα αυτονομία σε standby mode. 

Όπως καταλαβαίνετε, το Boring Phone είναι ένα βασικό τηλέφωνο μιας άλλης δεκαετίες που απλά συμπεριλαμβάνει το Snake για να περνάς την ώρα σου, αντί να σερφάρεις στο διαδίκτυο ή να σου αποσπούν την προσοχή άλλες εφαρμογές. Ευτυχισμένο το 2001...

Loading