Ομορφύνετε με ...σφαλιάρες! [Video]

Και ενώ η ιατρική έχει κάνει άλματα στον τομέα των αισθητικών επεμβάσεων, έρχεται μια κυρία από τη Bangkok να βάλει τα γυαλιά σε όλους αυτούς τους επιστήμονες με την πρωτοποριακή μέθοδο ομορφιάς της...

Όπως ισχυρίζεται, μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους σου, να σε κάνει πιο αδύνατη και πιο όμορφη εύκολα και γρήγορα, δίνοντας σου όχι συμβουλές ομορφιάς αλλά ...ένα χέρι ξύλο!

Και αν δεν έχετε μείνει ακόμα με το στόμα ανοιχτό, ετοιμαστείτε να μάθετε ότι η Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης εγκρίνει τη συγκεκριμένη πρακτική. Μάλιστα, η "αισθητικός", ονόματι Khemmikka Na Songkhla ασκεί την πρωτότυπη μέθοδο της εδώ και δύο δεκαετίες, ενώ τελευταία ξεκίνησε να παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα "ξύλου" προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Σύμφωνα με την ίδια:

"Έχουμε μαθήματα σφαλιαρών από την κορυφή ως τα νύχια, συμπεριλαμβανομένων σφαλιαρών στο σώμα, στο πρόσωπο, στο στήθος και στους γλουτούς. Σε περίπτωση που η πελάτισσα ενδιαφέρεται για τη θεραπεία στήθους, θα πρέπει αρχικα να μετρήσουμε το μέγεθος του για να παρατηρήσουμε στη συνέχεια τη διαφορά."

Πόσα, λοιπόν, πρέπει να πληρώσετε τη συγκεκριμένη κυρία για νας δείρει; Μερικές χιλιάδες ευρώ (περίπου 100) είναι αρκετές... Αξίζει!

[πηγή gizmodo]
Loading