Beetlejuice Beetlejuice: Πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel!

Έφτασε η ώρα για το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του Σκαθαροζούμη! Με τον επίσημο τίτλο Beetlejuice Beetlejuice, η ταινία που σκηνοθέτησε ο Tim Burton έχει και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Michael Keaton στο ρόλο του μακάβριου βιο-εξορκιστή, ο οποίος καλείται πίσω στον κόσμο των ζωντανών. Επιστρέφει επίσης η Winona Ryder ως Lydia, η οποία γλίτωσε οριακά να γίνει η νύφη του Beetlejuice στο τέλος της πρώτης ταινίας.

Μετά από τρεις δεκαετίες, το Beetlejuice Beetlejuice παρουσιάζει μερικά νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τους Ryder, Keaton και Catherine O'Hara, η οποία έπαιξε τη μητέρα της Lydia στην πρώτη ταινία. Η Jenna Ortega του Wednesday πρωταγωνιστεί ως η έφηβη κόρη της Lydia, Astrid και ο Betelgeuse έχει παντρευτεί έναν νέο χαρακτήρα που υποδύεται η Monica Bellucci. Ο Willem Dafoe πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία ως εκτελεστής του υποκόσμου για τη μετά θάνατον ζωή, ενώ στην πρώτη του ζωή, ήταν αστέρας δράσης σε ταινίες B-movie.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Beetlejuice, η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος η πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Με τα προβλήματα να υποβόσκουν και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Beetlejuice και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος.

Το Beetlejuice Beetlejuice θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Loading