Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Beyonce θέτει νέο ρεκόρ στο Twitter!

To Twitter έχει πλέον στα αρχεία του ένα νέο ρεκόρ, χάρη στη μεγάλη αποκάλυψη της Beyonce στα MTV Music Awards που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής.

Λίγο πριν την έναρξη του μουσικού event, η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με το σύζυγό της Jay-Z. Αμέσως ακολούθησε tweet του MTV: "OMG Beyonce just made a huge announcement on the #vma carpet! #baby!!!!!"

Αργότερα την ίδια νύχτα, η Beyonce ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει το τραγούδι "Love on Top", το οποίο διέκοψε λέγοντας στο κοινό να "νιώσει την αγάπη που μεγαλώνει μέσα της". Στο τέλος του τραγουδιού ξεκούμπωσε το σακάκι της και αποκάλυψε την 5-μηνών κοιλιά της!

Αυτό που ακολούθησε στο Twitter πραγματικά δεν είχε προγούμενο... Όπως επιβεβαίωσε χθες το επίσημο PR feed του Twitter, @TwitterComms, η αποκάλυψη της Beyonce κατόρθωσε να γίνει αιτία για 8,868 tweets το δευτερόλεπτο στις 10:35 (ώρα Αμερικής) τη νύχτα της Κυριακής.

Αυτή τη στιγμή κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων tweets το δευτερόλεπτο (TPS) για ένα γεγονός! Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο ρεκόρ  (7.196 TPS) σημειώθηκε κατά τον αγώνα soccer γυναικών μεταξύ Η.Π.Α και Ιαπωνίας.

[πηγή huffingtonpost]
Loading