Quadcopter και ασύρματος σε απίστευτα χαμηλές τιμές

jjrc_x6

Αφού κάναμε την πρώτη μας γνωριμία με τα CNDirect και Wholesale, ήρθε η στιγμή να δούμε ξεχωριστά δύο gadgets που προσφέρουν τα δύο καταστήματα σε εξαιρετικές τιμές. Ειδικότερα το πρώτο, το quadcopter της JJRC είναι διαθέσιμο στην καλύτερη τιμή της αγοράς αποκλειστικά για λογαριασμό του CNDirect.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από το JJRC X6. Πρόκειται για ένα πολύ προσιτό quadcopter στο οποίο μπορείτε να "κουμπώσετε" μια μικρή action camera της επιλογής σας (π.χ. Elephone Explorer Pro), αν και υπάρχει έκδοση που περιλαμβάνει κάμερα 5MP με λίγο μεγαλύτερη τιμή.

Η κατασκευή του είναι από πλαστικό και όλα τα κομμάτια του μπορούν να αποσπαστούν εύκολα με το κατσαβίδι που περιλαμβάνεται στο πακέτο, είτε για καθαρισμό, είτε για αντικατάσταση (επίσης πολύ φθηνά ανταλλακτικά). Υποστηρίζει πτήση προς όλες τις κατευθύνσεις και προσφέρει δυνατότητα προ-καθορισμού της πορείας του. Η διαχείριση γίνεται με το ειδικό χειριστήριο, για το οποίο απαιτούνται 6 μπαταρίες AA.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά στα €57 είναι ίσως η κορυφαία επιλογή για κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα στα drones. Θα κερδίσετε μεγαλύτερη έκπτωση με το κουπόνι CNDIRECT8OOF.

bf-888s

Η δεύτερη πρόταση μας είναι το Walkie Talkie της Baofeng, BF-888S, για όσους λατρεύουν τις εξορμήσεις στα βουνά ή γενικότερα σε δύσβατες περιοχές όπου συνήθως δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη από τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών. Κάθε BF-888S διαθέτει τον δικό του φορτιστή και κεραία, ενώ η εμβέλεια του μπορεί να φτάσει έως και τα 6km.

Υποστηρίζονται λειτουργία VOX, για να μιλάς χωρίς να κρατάς πατημένο το κουμπί, φωνητικές εντολές (στα Αγγλικά), προγραμματισμός των καναλιών (16) και λειτουργία χαμηλής μπαταρίας, ενώ διαθέτει φακό και ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης.

Το BF-888S θα το βρείτε στην τιμή των €20.45 και κερδίζετε έξτρα έκπτωση με το κουπόνι WBTALKIE.

 

Loading