Σπίτι Big Brother για επιδειξίες και ματάκηδες

Η βασική ιδέα πίσω από το Big Brother House είναι ένας χώρος από τον οποίο μπορείς να βλέπεις και να σε βλέπουν, σχεδιασμένο από την ομάδα Julien De Smedt Architects για το πρόγραμμα Ordos 100 στην Κίνα. Ουσιαστικά, αποτελείται από κουτιά σε μορφή παραθύρων τα οποία περιβάλλουν έναν υπαίθριο χώρο και επικοινωνούν μεταξύ τους όπως τα κομμάτια του παιχνιδιού Jenga.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, ο καθένας περαστικός μπορεί να σας πάρει μάτι και να μείνει άναυδος με οτιδήποτε αηδιαστικό κάνετε, καθώς ακόμα και οι εξωτερικοί τοίχοι είναι παράθυρα….

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Architecture, Design, Misc and tagged , , , . Bookmark the permalink.