BitTorrent Shoot: Νέα εφαρμογή για ανταλλαγή φωτογραφιών και videos μεταξύ συσκευών iOS, Android και Windows Phone [Video]

BitTorrent-Shoot

Η BitTorrent παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή για ανταλλαγή αρχείων μεταξύ συσκευών iOS, Android και Windows Phone, η οποία κατορθώνει να γεφυρώσει το "χάσμα" μεταξύ των διαφορετικών οικοσυστημάτων χάριν στην τεχνολογία BitTorrent Sync, δηλαδή μέσω σύνδεσης peer-to-peer και όχι με ενδιάμεση αποστολή σε κάποιον cloud server.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μετά την εγκατάσταση του BitTorrent Shoot στη συσκευή (ανεξάρτητα το λειτουργικό σύστημα), η εφαρμογή ανοίγει την γκαλερί και προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει ποιες φωτογραφίες ή videos επιθυμεί να μοιραστεί. Στη συνέχεια, δημιουργεί αυτόματα ένα QR code και ο παραλήπτης καλείται να το σκανάρει με την κάμερα της δικής του συσκευής για να πραγματοποιηθεί η λήψη. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να έχει και αυτός εγκατεστημένη την εφαρμογή.

bittorrent_shoot_android

Η εγκατάσταση του BitTorrent Shoot είναι δωρεάν, αλλά με ένα σκοτεινό σημείο. Η εταιρεία επιτρέπει την δωρεάν μεταφορά μόλις τριών αρχείων. Για περισσότερες μεταφορές θα πρέπει να πληρώσετε $1.99 (€2.15 στο Google Play) για να συνεχίσετε σε απεριόριστες αποστολές. Πάντως, ο παραλήπτης δεν χρειάζεται να πληρώσει ποτέ για τη λήψη των αρχείων.

BitTorrent Shoot - [Google Play Link]

BitTorrent Shoot - [iTunes Link]

BitTorrent Shoot - [Windows Store Link]

Loading