Τα κλειδιά της BMW i8 είναι τόσο εντυπωσιακά όσο το ίδιο το αυτοκίνητο [Concept]

BMW i8

Ένα αρκετά ενδιαφέρον concept παρουσιάζει η BMW σχετικά με τα …κλειδιά του i8, του φουτουριστικού υβριδικού μοντέλου που παρουσίασε η εταιρεία πίσω στο 2009 και σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά μέσα στο 2015.

Εκτός, λοιπόν, από τις παραδοσιακές επιλογές για το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, του συναγερμού κτλπ τα κλειδιά θα διαθέτουν μια οθόνη LCD που θα μπορεί να παρουσιάσει διάφορες σχετικές ως προς τον χρήστη πληροφορίες. Για παράδειγμα, θα ενημερώνει για τον χρόνο που απομένει για την πλήρη φόρτιση του αυτοκινήτου, για το πότε είναι απαραίτητη η φόρτιση ενώ θα είναι δυνατή η παραμετροποίηση μερικών κουμπιών ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

mbw-i8-keys

Παρόλο που αποτελεί – επίσημο – προς το παρόν concept είναι κάτι που θα δούμε κάποια στιγμή στην αγορά από την BMW. Τι πιστεύετε; Χρήσιμο ή όχι;

[via Bimmerfile]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Concepts, Gadgets. Bookmark the permalink.
  • Podrik

    Καλό. Εχει πληροφορίες για τη φόρτιση και την εναπομένουσα αυτονομία σε ενέργεια. Άχρηστο βέβαια, καθώς οι πληροφορίες αυτές παρέχονται κι απο οθόνη του αυτοκινήτου. Επισης “παραμετροποιηση μερικών κουμπιων” δεν κατάλαβα, τι εννοεί ο γραφων, αλλα οκ.
    Σίγουρα πανάκριβο,σε περίπτωση που το χάσεις/χαλάσει/φθάσει κλπ. Αλλα παλι, για όποιον μπορεί να αγοράσει/συντηρήσει και μια i8 στο μέλλον, μάλλον δεν θα του ειναι τιποτα, οπότε μια χαρά..
    Toys for (rich) boys!!