H cloud υπηρεσία Box προεγκατεστημένη με δωρεάν 50GB για συσκευές Android και Windows Phone με επεξεργαστή Qualcomm

Η γνωστή υπηρεσία cloud αποθήκευσης Box ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Qualcomm για προεγκατάσταση της εφαρμογής της στις μελλοντικές συσκευές Android και Windows Phone, καθώς και τη διάθεση της εφαρμογής της στο Windows Phone Marketplace (προς το παρόν δε τη βλέπουμε στο ελληνικό).

Box Windows Phone

Η Box επανασχεδίασε την εφαρμογή της από την αρχή για να υποστηρίζει το περιβάλλον του Windows Phone και σύμφωνα με τον επικεφαλή της πλατφόρμας, Chris Yeh, η επιλογή του λειτουργικού συστήματος της Microsoft έγινε μετά από παραινέσεις των πελατών της.

Παρά το γεγονός ότι τα Windows Phones είναι άμεσα συνδεδεμένα με την αντίστοιχη υπηρεσία Microsoft SkyDrive, η εφαρμογή της Box προσφέρει περισσότερες επιλογές για κοινή επεξεργασία των αρχείων και συνεργασία με άλλους χρήστες.

Η εφαρμογή Box για Windows Phone προσφέρει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εικονίδιο στα Live Tiles της αρχικής οθόνης για να παρακολουθείτε updates που έχουν γίνει στα αρχεία σας από συναδέλφους σας, να πραγματοποιείτε μαζικά uploads φωτογραφιών και videos, να μοιράζεστε εύκολα και γρήγορα αρχεία, φακέλους και links, να αφήνετε σχόλια, να πραγματοποιείτε αναζήτηση, να κλειδώνετε με passwords τα αρχεία που επιθυμείτε κλπ.

Να σημειωθεί ότι η Box ετοιμάζει και εφαρμογή σε σχεδιασμό Metro για το Windows 8.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με την Qualcomm, η Box θα δίνει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές συσκευών Android και Windows Phone να έχουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή Box και οι χρήστες θα έχουν δωρεάν 50GB cloud αποθηκευτικό χώρο! Ακόμη, οι κάτοχοι Android θα παίρνουν δωρεάν μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές OneCloud (PDF annotator, document scanner και digital signing).

[via Box]

Loading