Βοήθησε την Ελληνική συμμετοχή να διακριθεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ "BRANDSTORM 2014"

the_ilussionists_team_promo

[Δ.Τ.]

Η “The Illusionists team” είναι η ομάδα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού “Brandstorm 2014” και αποτελείται από τους Σοφία Βαλάρη, Μαριλένα Κρασάκη και Σωκράτη Χαρίση.

Το Βrandstorm εδώ και 22 χρόνια έχει ως στόχο να αναδείξει ιδέες και ταλέντα στο χώρο του marketing. Κάθε χρόνο, φοιτητές από όλο τον κόσμο καλούνται να σχεδιάσουν από το μηδέν ένα νέο προϊόν καθώς και όλη την επικοινωνιακή του καμπάνια, για ένα brand του ομίλου L’Oreal. Φέτος, είναι η σειρά της Kiehl’s, εταιρεία που ιδρύθηκε το 1851 στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών.

Στις 12 Ιουνίου στο Παρίσι, εμείς “The Illusionists team” εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικούμε μια από τις τρείς πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν στην καινοτομία τόσο του προϊόντος όσο και της επικοινωνιακής του στρατηγικής.

Παράλληλα, διαγωνιζόμαστε και για το βραβείο “People’s Choice Award”. Το βραβείο αυτό έχει αποκλειστικό στόχο να αναδείξει τη χώρα και το πανεπιστήμιο κάθε ομάδας, μέσω της δημιουργίας μιας αφίσας. Η αφίσα κάθε χώρας – την οποία επισυνάπτουμε- αναρτάται στην επίσημη σελίδα L’Oreal Brandstorm στο Facebook και για να αναδειχθεί νικητήρια πρέπει να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο διάστημα από 26/5 έως και 6/6.

Πως μπορείτε να μας υποστηρίξετε στο “People’s Choice Award” :

  1. Κάνοντας like στην αφίσα μας μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα του L’Oreal Brandstorm
  2. Κάνοντας share την αφίσα μας
  3. Δίνοντας δημοσιότητα στην ενέργειά μας.

Help The Illusionist Team win!
Help Greece Win!

Είναι πολύ σημαντικό τα like να γίνονται σε ΑΥΤΟ το σύνδεσμο, διαφορετικά δεν είναι έγκυρα!!

Loading