Destiny, ανακοινώθηκε το νέο MMO first person shooter από τους δημιουργούς του Halo! [Video]

Η Bungie, δημιουργός της δημοφιλέστατης και εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς Halo, ανακοίνωσε επίσημα το νέο της μεγάλο project (και πρώτο μετά τη συνεργασία της με τη Microsoft) με τίτλο Destiny.

Destiny

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μείγμα MMO με στοιχεία first person shooter, το οποίο χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως "shared-world shooter" με διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο, όπου ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει μία από τις τουλάχιστον τρεις κλάσεις (Titan, Hunter, Warlock μέχρι στιγμής γνωστές) για να βοηθήσει τη Γη να διατηρήσει τη θέση της στο Γαλαξία.

Η υπόθεση του παιχνιδιού έχει περίπου ως εξής: Κάποτε η Γη ταξίδευε στον διαστρικό χώρο και περνούσε μια χρυσή εποχή ευημερείας ώσπου ξαφνικά μια εξωτερική απειλή κόντεψε να οδηγήσει στην καταστροφή της. Τελικά, σώθηκε την τελευταία στιγμή από μια μυστηριώδη τεράστια σφαίρα γνωστή ως ο "Ταξιδιώτης", η οποία έκτοτε παραμένει αδρανής και ήσυχη πάνω από την επιφάνεια της.

Οι παίκτες θα έχουν το ρόλο "Φύλακα" στη Last City και θα διαθέτουν ορισμένες ειδικές ικανότητες που τους προσδίδονται από τη μυστηριώδη σφαίρα και τους διαχωρίζουν στις κλάσεις που είδαμε νωρίτερα. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το video και τα concept art screenshots που ακολουθούν:

Να σημειωθεί ότι τη μουσική του Destiny υπογράφει o Martin O'Donnell με τη συμμετοχή του Paul McCartney (!). Αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους για Xbox 360, PS3 και τις νέες παιχνιδοκονσόλες (Xbox 720, PlayStation 4), με πιθανότητα υποστήριξης ορισμένων λειτουργιών (π.χ. διαχείριση χαρακτήρων) μέσω των iOS συσκευών της Apple, αλλά δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικό για τα PCs.

Σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά για το Destiny μέσα στους επόμενους μήνες και πραγματικά περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη νέα δουλειά της Bungie.

[via Polygon, 1, 2]

Loading