Call of Duty: WWII, όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις και πρώτο trailer! [Video]

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Call of Duty στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι πλέον επίσημη, με την Activision να δημοσιεύει χτες το πρώτο video του παιχνιδιού και να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νέο επεισόδιο, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Call of Duty: WWII αναπτύσσεται από τη Sledgehammer Games και θα είναι διαθέσιμο στις 3 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και Windows PC, με τη beta έκδοση να έρχεται λίγο νωρίτερα αποκλειστικά στο PS4.

Το campaign mode του Call of Duty: WWII ακολουθεί το 1ο τάγμα πεζικού των ΗΠΑ, αν και θα εμφανίζονται στην πορεία διάφοροι εξωτερικοί χαρακτήρες όπως μια Γαλλίδα ηγέτιδα της αντίστασης. Οι περισσότερες αποστολές θα λαμβάνουν χώρα μεταξύ 1944 και 1945, αλλά θα υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενα γεγονότα. Φυσικά, θα ζήσουμε ξανά τις σημαντικότερες στιγμές όπως την απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία και τις μάχες στα δάση του Βελγίου.

Οι δημιουργοί της Sledgehammer Games ταξίδεψαν σε όλες τις περιοχές για να αποτυπώσουν ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες, ενώ πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερα "επίπονη" ιστορική έρευνα για να αποδώσουν το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που έχει δημιουργηθεί ποτέ (έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον).

Στο trailer που ακολουθεί θα δείτε μια διαφορετική προσέγγιση της D-Day σε σύγκριση με αυτήν που παίξαμε πίσω στο 2005 στο Call of Duty 2. Ο ουρανός είναι γκρίζος και το περιβάλλον σαφέστατα πιο σκοτεινό με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να μυρίζει "θάνατο". Η Sledgehammer Games το χαρακτηρίζει ως "σκοτεινό και όμορφο" για να δημιουργήσει στον gamer τα πιο αληθοφανή συναισθήματα. Σε ό,τι αφορά το σύστημα μάχης και τον εξοπλισμό, τόσο η Sledgehammer Games, όσο και η Activision συμφώνησαν στην ακρίβεια του στόχου και στην αυστηρή προσκόλληση στα όπλα της εποχής.

Τέλος, θα δούμε νέα multiplayer modes, όπως το "War" με ομάδες των Συμμάχων και του Άξονα να μάχονται για συγκεκριμένο στόχο, το "Headquarters" για κοινωνικοποίηση των παικτών και...."Zombies" όπου ο Χίτλερ δημιουργεί έναν στρατό από ζόμπι στα τελευταία στάδια του Β'Π.Π.

Θα έχουμε περισσότερα να πούμε για το παιχνίδι μέσα στις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα θα δούμε άφθονο υλικό στο πλαίσιο της E3 2017 τον Ιούνιο.

Loading