Camera vs Smartphone: Τι άλλαξε στις φωτογραφικές μας συνήθειες και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία [Infographic]

Camera-vs.-Smartphone

Η διαρκής βελτίωση στις κάμερες των smartphones τα τελευταία χρόνια έχει φέρει αναπόφευκτα μεγάλες επιπτώσεις στις πωλήσεις ψηφιακών καμερών και DSLRs, αφού ο μέσος χρήστης βολεύεται με την κάμερα της συσκευής του και δεν ξοδεύει επιπλέον χρήματα για ένα extra gadget.

Οι κατασκευαστές ψηφιακών καμερών έχουν προσθέσει αρκετές λειτουργίες για να τονώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, όπως κεραίες WiFi και NFC για άμεσο sharing των λήψεων σε κοινωνικά δίκτυα ή άλλες συσκευές, ωστόσο, οι πωλήσεις και η παραγωγή των compact καμερών μειώθηκε από τα 147 εκατ. τεμάχια το 2012 στα 60 εκατ. για το 2014!

Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να διαβάσετε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις κάμερες και τα smartphones, από πωλήσεις, συνήθειες sharing, τρόπους αποθήκευσης κ.ά.

Εσείς τι προτιμάτε για τις φωτογραφίες σας: Κάμερα ή Smartphone;

Camera-vs.-Smartphone Camera-vs.-Smartphone_1 Camera-vs.-Smartphone_2 Camera-vs.-Smartphone_3 Camera-vs.-Smartphone_4 Camera-vs.-Smartphone_5 Camera-vs.-Smartphone_6 Camera-vs.-Smartphone_7 Camera-vs.-Smartphone_8 Camera-vs.-Smartphone_9

[via]

Loading