Canon EOS M10: H προσιτή φωτογραφική πολυτέλεια για να δημιουργήσετε και να μοιράζεστε εντυπωσιακές φωτογραφίες

[Δ.Τ.]

H Canon EOS M10 είναι η εισαγωγική πρόταση της Canon στη δημιουργική φωτογραφία χωρίς περιορισμούς. Αποτελεί την αξιόπιστη, ευέλικτη και προσιτή λύση σε μια μηχανή μικρών διαστάσεων χωρίς καθρέπτη, με δυνατότητα να δέχεται εναλλάξιμους φακούς. Χωρίς τους περιορισμούς που εμφανίζουν οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων και στις περιπτώσεις που μια προηγμένη DSLR αποδεικνύεται υπερβολικά ακριβή και δύσκολη στη μεταφορά, η Canon EOS M10 αποτελεί την ιδανική λύση που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση.

Μία EOS για όλες τις δουλειές

Φτιαγμένη για να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες μιας νέας γενιάς ανθρώπων που αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν έναν πιστό σύντροφο για κάθε στιγμή τους, η Canon EOS M10 βοηθά τους νεαρούς social media “keyboard warriors”, τους ταξιδιώτες, τους bloggers και vloggers, αλλά και όλους όσοι για παράδειγμα χρειάζονται ποιοτικές φωτογραφίες για να ανταλλάσσουν ή/και πωλούν αντικείμενα μέσω sites αγγελιών και πωλήσεων, να αποτυπώσουν ακριβώς αυτό που θέλουν, με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Η EOS M10 διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους φακούς, όπως ο EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, που συμπτύσσεται και διατηρείται σε compact διαστάσεις, παρέχοντας τέλεια ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο, ενώ η φωτογραφική μηχανή παραμένει μικρή, ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά και χειρισμό.

Οι ευκολότερες selfies της ζωής σας

Η οθόνη αφής τριών ιντσών περιστρέφεται κατά 180 μοίρες και επιτρέπει γρήγορες και πεντακάθαρες selfies σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, αλλά και άνετη βιντεοσκόπηση σε ανάλυση 1080p, όταν έρθει η ώρα για την επόμενη ανάρτηση στο video blog. Για να δώσει κανείς νέα πνοή στη selfie, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία, η προσαρμογή της εικόνας για να αποδώσει τα μέγιστα, γίνεται εύκολη υπόθεση χάρη στη λειτουργία Creative Assist, που διευκολύνει πάρα πολύ τις συνηθισμένες ρυθμίσεις, όπως φωτεινότητα, φλουτάρισμα του backround, ενίσχυση του χρωματικού κορεσμού, της αντίθεσης, αλλά και πρόσβασης σε πολλά ειδικά εφέ που αλλάζουν εντελώς την ατμόσφαιρα και αίσθηση της εικόνας, προσδίδοντας σε αυτήν μια όμορφη, καλλιτεχνική αίσθηση.

Δικτυωμένη με τις mobile συσκευές σας

Η ενσωματωμένη λειτουργία Near Field Communication (NFC) εξασφαλίζει άμεση και γρήγορη επικοινωνία με το smartphone ή το tablet, για εύκολη ρύθμιση της επικοινωνίας με Wi-Fi, χάρη στο πάτημα μόλις ενός κουμπιού, του Mobile Device Connect Button, τόσο με συσκευές IOS όσο και Android. Η EOS M10 υποστηρίζει επίσης wireless remote control, με το οποίο μπορεί κανείς να φωτογραφίσει ή να βιντεοσκοπήσει ζωντανά μέσα από την οθόνη μιας συσκευής Apple ή Android με τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Canon Camera Connect, η οποία διατίθεται μέσω του Apple App Store ή του Google Play store.

Ακόμη όμως κι αν δεν διαθέτει κανείς υπολογιστική συσκευή, η EOS M10 μπορεί να συνδεθεί με το σταθμό πρόσδεσης Canon Connect Station CS100, ο οποίος παρέχει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο από την φωτογραφική μηχανή, την προβολή τους στην τηλεόραση, αλλά και την ανάρτησή τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Loading