Carol Bartz: H Yahoo με γ@#&^$ !

Δυο μέρες μετά την απόλυση της από τη θέση της CEO της Yahoo και μάλιστα τηλεφωνικά, η Carol Bartz  μίλησε στη Fortune έξω από τα δόντια, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Yahoo "την γ@#$%^ "!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η πρώην CEO της Yahoo σχολίασε την αντίδραση της όταν έμαθε για την απόλυση της από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Yahoo, Roy Bostock: "Roy, μου ακούγεται σα να διαβάζεις το ρόλο σου. Γιατί δεν έχεις τα κότσια να μου το πεις προσωπικά; Σε είχα για πιο κλασάτο..."

Από τη συνέντευξη δεν έλειψαν και οι κατηγορίες, με την Carol Bartz να απορρίπτει ευθύνες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Yahoo έπειτα από την απόφαση να απορρίψει την πρόταση $40 δισεκατομμυρίων της Microsoft για εξαγορά της εταιρείας. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για το χειρότερο Διοικητικό Συμβούλιο της χώρας και ότι τώρα προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι όσο ηλίθιοι είναι!

Τέλος, η χυμαρρώδης γυναίκα παραδέχτηκε την επιθυμία της να παραμείνει στην εταιρεία προκειμένου οι εργαζόμενοι να μη νομίζουν ότι τους εγκατέλειψε. Όπως προσθέτει, έχει πολλά μωβ ρούχα για να αποχωρήσει ολοκληρωτικά από την εταιρεία.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί μιας και τα προσβλητικά σχόλια της Bartz δείχνουν να έχουν εξοργίσει τη Yahoo. Σύμφωνα με πηγές, οι υποτιμητικές δηλώσεις της πρώην CEO της Yahoo καταπατούν ρήτρα του συμβολαίου της και συνεπώς η εταιρεία ενδέχεται να απαιτήσει από αυτήν το εξωφρενικό ποσό των $10 δισεκατομμυρίων!

[πηγή fortune]
Loading