Chilipad, κλιματιζόμενο υπόστρωμα για το κρεβάτι σου

Αν δεν είστε fan του air-condition κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά η αφόρητη ζέστη δε σας αφήνει να κλείσετε μάτι, τι θα λέγατε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό; Ο λόγος για το Chilipad, το πρώτο κλιματιζόμενο υπόστρωμα για το κρεβάτι σας φτιαγμένο από βαμβακερό πολυεστερικό ύφασμα που φροντίζει να σας κρατά δροσερούς όση ώρα κοιμάστε.

Το Chilipad τοποθετείται πάνω από το στρώμα του κρεβατιού σας ανεξαρτήτως αν αυτό είναι λεπτό ή χοντρό και συνδέεται σε μια κεντρική μονάδα -όπως αυτή που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα- μέσω ενός σωλήνα μήκους 1.2m που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Τη θερμοκρασία μπορείτε να ρυθμίσετε είτε από την κεντρική μονάδα είτε με το τηλεκοντρόλ της συσκευής.

Επιπλέον, διαθέτει θερμοστάτη για να διατηρείτε όλο το βράδυ τη θερμοκρασία που επιθυμείτε (μεταξύ 8° C-48° C), επιλογή για χρονόμετρο και πολλές άλλες δυνατότητες. To Chilipad διατίθεται σε μονή και διπλή έκδοση ανάλλογα με το κρεβάτι σας και η τιμή του κυμαίνεται στα $400-$900. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Loading