Η Κίνα απαγορεύει τα "Ταξίδια στο Χρόνο"

Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Large Hadron Collider) του CERN αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα των επιστημόνων, με τους πλέον αισιόδοξους να πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να βρουν το σωματίδιο του "Θεού" (μποζόνιο Higgs), αλλά και να ταξιδέψουν στο χρόνο. Όσο μακρινό και αν ακούγεται, υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν να παίρνουν τα μέτρα τους.

Ο λόγος για την κυβέρνηση της Κίνας, η οποία θεωρεί ότι το "ταξίδι στο χρόνο" αποτελεί τεράστια απειλή για την ασφάλεια της χώρας και με αυτό το σκεπτικό αποφάσισε να απαγορεύσει την προβολή-δημοσίευση οποιασδήποτε κινηματογραφικής ταινίας, τηλεοπτικής εκπομπής και λογοτεχνικού έργου που αναφέρεται ή υπονοεί αυτό το ταξίδι! Θα αναρωτιέστε το γιατί, οπότε διαβάστε παρακάτω την εξήγηση του εκπροσώπου της κυβέρνησης:

"Οι παραγωγοί και οι συγγραφείς αντιμετωπίζουν μια τόση σοβαρή υπόθεση με επιπόλαιο τρόπο, οπότε σε καμία περίπτωση δε πρέπει να ενθαρρύνονται στο εξής. Συνήθως δημιουργούν μύθους, με τερατώδη και παράξενη πλοκή, χρησιμοποιούν παράλογα επιχειρήματα και προωθούν τη μοιρολατρία, τη μετενσάρκωση και τη δεισιδαιμονία"

Μάλλον δε θα ξαναδούν Dr. Who και Back to the Future....

[πηγή ArtsBeat]
Loading