Πούλησαν τα τρία παιδιά τους για να παίζουν online games!

China Internet Cafe

Ακόμα μια απίστευτη είδηση μας έρχεται από την Κίνα, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα Sanxiang City News, ένα νεαρό ζευγάρι πούλησε τα τρία παιδιά του για να εξασφαλίσει χρήματα ώστε να παίζει online games σε Internet καφέ!

Οι Li Lin και Li Juan γνωρίστηκαν σε έναν τέτοιο χώρο το 2007 και βρήκαν κοινό ενδιαφέρον στα online games. Ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το οποίο παρατούσαν μόνο στο σπίτι τους για να μεταβούν 30km μακριά στο κοντινότερο Internet καφέ.

Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι "καλωσόρισε" στην οικογένεια ένα κοριτσάκι και τότε τους ήρθε η "εκπληκτική" ιδέα να την πουλήσουν για να εξασφαλίσουν χρήματα για online gaming. Το ποσό ορίστηκε στα $500!!!!!!!!!!!!

Έτσι, αφού είδαν πόσο εύκολη είναι μια τέτοιου είδους πώληση, αποφάσισαν να πουλήσουν και το πρώτο τους παιδί για $4600, ενώ παράλληλα "σκάρωσαν" ακόμα ένα αγοράκι, το οποίο πουλήθηκε για το ίδιο ποσό.

Την πρωτοποριακή αυτή επιχείρηση ανακάλυψε η μητέρα της κοπέλας και κατήγγειλε το ζευγάρι στις αρχές, με τη σύλληψη τους να γίνεται άμεσα. Η εξήγηση που έδωσαν τα λέει όλα:

"Δεν θέλαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά, απλά θέλαμε να τα πουλήσουμε για να κερδίσουμε κάποια χρήματα. Δε γνωρίζαμε ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο..."

Ουδέν σχόλιον....

[πηγή ABCNews]
Loading