Κέρδισε τον πολυ-φορτιστή τσέπης Chuwi Hi-Dock! [Update: Winners!]

Έφτασε η ώρα για έναν ακόμη διαγωνισμό από το Techgear.gr! Αυτή τη φορά τρεις τυχεροί θα κερδίσουν έναν πολύ χρήσιμο δώρο, τον πολυ-φορτιστή τσέπης Chuwi Hi-Dock που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση στήριξης για το smartphone ή το tablet! Για όσους δεν θυμούνται, παραθέτουμε, ορισμένα στοιχεία από το πρόσφατο review του Alexis:

Το Chuwi Hi-Dock είναι ένας πολυ-φορτιστής με 4 υποδοχές USB που ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για smartphones και tablets. Το μέγεθος του είναι αντίστοιχο με το κλασικό τροφοδοτικό των MacBook και είναι αρκετά ελαφρύ για να το μεταφέρεις οπουδήποτε με ευκολία. Οι τέσσερις υποδοχές “κρύβονται” κάτω από τέσσερα καπάκια και στη μία πλευρά συναντάμε την υποδοχή για το καλώδιο τροφοδοσίας (συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο).

Το Chuwi Hi-Dock κάθεται μια χαρά επάνω σε οποιοδήποτε γραφείο για να φορτίζεις ταυτόχρονα όλες τις συσκευές σου (smartphones, tablets, wearables ή άλλα gadgets). Οι χρόνοι φόρτισης είναι αντίστοιχοι με αυτούς των κλασικών φορτιστών και ορισμένες φορές καλύτεροι χάριν στην τεχνολογία AiCharge που αναγνωρίζει τον τύπο της συσκευής και βελτιστοποιεί τη διαδικασία. Παρόλα αυτά, αν η συσκευή σας υποστηρίζει την τεχνολογία Quick Charge 3.0 της Qualcomm, τότε μπορείτε να απολαύσετε ακόμη ταχύτερους χρόνους φόρτισης χρησιμοποιώντας την πορτοκαλί υποδοχή.

Από πλευράς χρηστικότητας θα σας λύσει τα χέρια, μιας και δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου ξεχωριστό φορτιστή για κάθε συσκευή, ενώ προσφέρει μια όμορφη εμπειρία όταν τοποθετείς το smartphone ή το tablet σε οριζόντια θέση για παρακολούθηση video.

Για να πάρετε μέρος αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σας δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν το Chuwi Hi-Dock.

Κέρδισε τον πολυ-φορτιστή Chuwi Hi-Dock!
Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 23:00 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. Οι νικητές κληρώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθούν την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 για την παραλαβή του δώρου τους.

Update:  Οι νικητές κληρώθηκαν αυτόματα από την εφαρμογή και είναι οι Yiannis T. με τη συμμετοχή υπ’αριθμόν 1083, George K. με τη συμμετοχή υπ'αριθμόν 323 και Vaggelis K. με τη συμμετοχή υπ'αριθμόν 750. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί ήδη μέσω email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Σε περίπτωση που κάποιος αποποιηθεί το δώρο ή δεν απαντήσει στο ενημερωτικό email μέχρι και την 25η Σεπτεμβρίου 2017, η κλήρωση επαλαμβάνεται.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερους διαγωνισμούς πολύ σύντομα!

Chuwi Hi-Dock (W-100)

  • Διαστάσεις 81 x 81 x 28mm
  • Βάρος 147gr
  • Input AC 100/240V – 50/60Hz (0.85A MAX)
  • Output
    • 1x Quick Charge 3.0 (3.6-6.5V/3A, 6.5V-9V/2A, 9V-12V/1.5A)
    • 3x USB 3.0 (5V/2.4A, 5V/3.4A MAX)
Loading