Chuwi SurBook Mini: Ξεκινά η πώληση του μέσα στο Νοέμβριο

Η πρώτη απόπειρα της Chuwi στην πλατφόρμα Indiegogo ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού το SurBook κατάφερει να συγκεντρώσει περισσότερα από $1.000.000 με αποτέλεσμα να μπει στην λίστα με τα 20 πιο επιτυχημένα projects στην ιστορία του Indiegogo. Άλλωστε, όσοι στήριξαν την προσπάθεια έχουν ήδη παραλάβει το laptop τους από την εταιρεία (διαβάστε εδώ).

Τώρα, ήρθε η ώρα για όλους τους ενδιαφερόμενους να προμηθευτούν το δικό τους Chuwi SurBook μέσα από τα καταστήματα Geekbuying, Gearbest και Banggood, με το τελευταίο να το διαθέτει αυτή τη στιγμή στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς στα €318.23 (μιλάμε πάντα για την έκδοση 6GB RAM + 64GB ROM).

Πλησιάζουν, όμως, οι ημέρες και για την κυκλοφορία του μικρότερου μοντέλου. Όπως μας ενημερώνει η εταρεία, το Chuwi SurBook Mini έχει μπει στην γραμμή μαζικής παραγωγής και θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα στο Νοέμβριο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή του μέχρι στιγμής.

Το Chuwi SurBook Mini αναμένεται με οθόνη 10.8'' OGS IPS Full HD (1920 x 1080) με πλήρη , επεξεργαστή quad-core Intel Apollo Lake N3450, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και υποδοχές USB Type-C, 2x USB 3.0 Type-A και 3.5mm.

Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα την Chuwi και τα προϊόντα της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Loading