H CIA αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την Area 51!

area-51

Έπειτα από 60 ολόκληρα χρόνια σκοτεινών σεναρίων με εξωγήινους και κυβερνητικές συνωμοσίες γύρω από την Area 51, τη μυστηριώδη βάση στην έρημο της Νεβάδα, η CIA παραδέχεται για πρώτη φορά την ύπαρξή της!

Όπως αναφέρει σε νέα 407σελιδη έκθεση που δημοσίευσε, στην πολυσυζητημένη περιοχή δεν πραγματοποιούνταν νεκροτομές και πειράματα σε εξωγήινους που είχαν πέσει στη Γη ούτε πάρκαραν διαστημόπλοια και ιπτάμενοι δίσκοι, αλλά διεξάγονταν δοκιμές αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας των Η.Π.Α. και προγραμμάτων όπως το U-2 και το OXCART.

area-51-1

Όσο για την ονομασία Area 51, αρχικός στόχος ήταν η περιοχή να αποτελέσει απλά ένα τμήμα της ευρύτερης περιοχής της ερήμου της Νεβάδα όπου θα πραγματοποιούνταν δοκιμές και προέκυψε από τη χαρτογράφησή της. Λίγο αργότερα προτάθηκε το όνομα 'Paradise Ranch' το οποίο όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει.

Η δημοσίευση του εγγράφου πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα που υπέβαλε ο ερευνητής Jeffrey Richelson του Πανεπιστημίου George Washington και πιθανότατα απογοήτευσε όλους όσους περίμεναν κάτι πιο ενδιαφέρον και "εξωπραγματικό" για τη διαβόητη μυστική βάση. Μαζί με την εκτενέστατη έκθεση η CIA έδωσε στη δημοσιότητα και χάρτη της περιοχής.

[via]
Loading