Ο Cliff Bleszinski, δημιουργός των Unreal και Gears of War, αποχώρησε από την Epic Games!

Cliff Bleszinski

Ο Cliff Bleszinski, συνιδρυτής της Epic Games και σχεδιαστής των Unreal και Gears of War, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εταιρεία μετά από 20 χρόνια ως Υπεύθυνος Σχεδιασμού για να ξεκουραστεί!

"Ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα από την εφηβεία μου ασταμάτητα, με εξαίρεση το περυσινό sabbatical (άδεια επί πληρωμή). Κυριολεκτικά μεγάλωσα μέσα σε αυτή τη δουλειά, όπως συνηθίζει να λέει ο Mike (Mike Capps, πρόεδρος της Epic Games). Και τώρα που ωρίμασα, έχω ανάγκη για ένα διάλειμμα"

Η ξαφνική αποχώρηση του Bleszinski γεννά σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ετοιμότητα της πολυαναμενόμενης Unreal Engine 4 και του Gears of War: Judgement, τα οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2013 και λογικά αυτή την περίοδο γίνονται οι τελικές ετοιμασίες και δοκιμές.

Φυσιολογικά, η Epic Games θα έχει προνοήσει για τη διάδοχη κατάσταση, αλλιώς μια κατάρρευση της εταιρείας θα είχε μεγάλες επιπτώσεις στον χώρο του gaming, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι επάνω στην Unreal Engine 3 βασίζεται πληθώρα κορυφαίων video games για PlayStation, Xbox, PC, Mac κλπ. από το 2005 μέχρι σήμερα.

[Epic]

Loading