Code School: Μάθε να φτιάχνεις εφαρμογές iOS με $25 [Kickstarter]

Η συνεχής ανοδική πορεία των smartphones/tablets και των αντίστοιχων καταστημάτων εφαρμογών αποδεικνύουν ότι υπάρχει πολύ μέλλον και "πεδίον δόξης λαμπρόν" για όσους θελήσουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη εφαρμογών.

Try iOS

Δεν είναι λίγοι αυτοί που παράτησαν σχεδόν τα πάντα για να μάθουν κάποιο SDK από τα δημοφιλέστερα mobile λειτουργικά συστήματα (βλ. Android, iOS) με κρυφή ελπίδα ότι θα καταφέρουν να στήσουν την επόμενη Rovio (λέμε τώρα...).

Όπως και να ΄χει, μικροί και μεγάλοι μπορούν να μάθουν να προγραμματίζουν εάν το θέλουν πραγματικά, αλλά ειδικότερα γι' αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με το iOS, το πρόγραμμα Code School ζητά χρηματοδότες μέσα από το Kickstarter για να σας παρέχει με μόλις $25 πλήρη μαθήματα από έμπειρους προγραμματιστές.

Η συνολική χρηματοδότηση που ζητούν είναι $50.000 και ήδη έχουν μαζευτεί περισσότερα από τα μισά χρήματα, επομένως, με 28 ημέρες να απομένουν για τη λήξη θα έχει καλυφθεί άνετα ο στόχος. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κατά τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Ωστόσο, καλό θα είναι να ξέρετε ότι για την παρακολούθηση των μαθημάτων θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια βασικά πράγματα για τον προγραμματισμό. Σε διαφορετική περίπτωση, έχετε αρκετό καιρό για να μάθετε μέσα από τα χιλιάδες παραδείγματα της ιστοσελίδας CodeYear, για την οποία σας ενημερώσαμε στις αρχές Ιανουαρίου.

Οι υπόλοιποι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

Loading